rostama Odesláno Únor 21, 2016 Sdílet Odesláno Únor 21, 2016 Ahojte, píšu o radu než to budu řešit opravou - včera jsem nechtěně při zamrzlém okně dal stáhnout dolů, samozřejmě se poškodila stahovačka - se sklem popojede malinko dolů, pak jde slyšet že jede dolů, ale sklo sebou netáhne. Když opatrně sklo ručně spustím dolů, tak jde cítit že zajede do stahovačky. Nahoru stahovačka okno vytáhne v pohodě. Mám dotaz zda už to někdo řešil - je stahovačka poškozená jen pro stahování dolů a můžu být zatím v klidu že sklo nespadne do dveří ? Nevím jak je to konstrukčně řešeno. Moc díky a mějte fajn zbytek neděle. R. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sinor29 Odesláno Únor 21, 2016 Sdílet Odesláno Únor 21, 2016 Zdar mohlo ti okno vyskocit z drzaku skla na stahovacce kdyby prasklo lanko nebo neco jineho tak tu sklo sjede dolu a nahoru uz nevyjede sundej calouneni a poduvej se to poznas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rostama Odesláno Únor 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2016 Ahojte Tak jsem to rozdělal a nafotit.Zjevně vyskočilo okno ze stahovačky jen přesně nevím co chybí. Pomůžete někdo co koupit ?Asi to bude nějaký aretační prvek. Předem moc díky R. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 22, 2016 Sdílet Odesláno Únor 22, 2016 Budes to mit vypadnute ve dverich . Dva koliky jakoby rozriznute . WHT003849 6N0839511 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rostama Odesláno Únor 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2016 moc diky skocim do skodovky koupit snad to pak nejak dam dokupy,muzes poradit jak to zaaretovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zv3ro Odesláno Únor 23, 2016 Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 potom daj echo co to stalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rostama Odesláno Březen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 Tak kupoval jsem jen díl 6N0839511 stál 17 korun.Jsou to oba kolíky najednou ulomil jsem ten menší a šel na to.Nakonec jsem nebyl schopný tam dostat ten menší aniž by mi to nespadle do dveří.Tak jsem odvrtal reproduktor,pomohl se tam že jsem si podržel kolíl zevnitř aby zase nespadl a zasuňul ten menší.Předtím natřít mydlovou vodou ať to lépe klouže.Reprák jsem pak řešil nýtovací matice a pěkně dotáhnout pro případ že bych řešil znova. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.