Miqk Odesláno Únor 28, 2016 Sdílet Odesláno Únor 28, 2016 Dobrý den, S přítelkyní jsme se rozhodli koupit Škodu Octavii II facelift 2.0 TDi RS. Je tam CR vstřikování a DSG automatická 6ti stupňová převodovka. Rok výroby je 2011 a to auto je fakt nádherně udržovaný. Exteriér je modrá metalíza a má najeto 190.000km dotažená z německa. V 180.000 km byly dělané rozvody atd. vše je servisované až do konce prodeje, ukazoval nám servisku. Auto je nebourané. Chtěl bych se zeptat na to jestli to má cenu kupovat když bydlíme v Pardubicích na sídlišti? Každý mi říká, že se to teď krade více jak OC I, kterou mi shodou okolností před 3 lety ukradli z parkoviště byla to stříbrná 1.9 TDi 66 KW. Myslíte, že by stačilo pár zabezpečovacích prvků jako je defend lock, zamykání volat/pedál, nainstalovaní nějakého tlačítka pro vypnutí čerpadla atd.? Máte někdo nějaké zkušenosti co do toho dát, aby mi to ty parchanti neukradli? Další možnost garáž a Sherlog R plus. Prosím a zároveň děkuju za názory, je to auto mých snů hrozně rád bych ho měl, ale zárovéň po své zkušenosti se bojím. Hezký den Michal S. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Únor 28, 2016 Sdílet Odesláno Únor 28, 2016 Pro tvuj dobry pocit tam ty ruzne zabezbecovaci prvky dat, ale kdyz to nekdo bude chtit ukradnout tak to ukradne.. nejlepsi zabezpeceni je pojistka.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Únor 28, 2016 Sdílet Odesláno Únor 28, 2016 ZEDER a havarijko na krádež. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Únor 28, 2016 Sdílet Odesláno Únor 28, 2016 Octavie bez garáže je opravdu moc velké riziko.Základ je opravdu dobrá pojistka.Sám si odpověz na jednu otázku-jak se ti bude spát,když si už o jednu přišel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.