PavelP88 Odesláno Březen 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2017 Update v podobe RS naslapu Stale se horsici kvalita brzdeni vedla k tomu, ze jsem v pondeli odevzdal auto a nechal jsem proverit stav brzdoveho oblozeni a kotoucu. Nevedlo to k nicemu jinemu, nez ke kompletni vymene - kotouce, desticky, predni i zadni. Dale vymena brzdove kapaliny a jeste pouzdra predniho ramene. Vse o poznani lepsi a spokojenost. O vikendu jsem vymenil LED osvetleni nad SPZ. Z niceho nic jsem zacal citit zapach ze zadni casti vozu, vymenene LED zarovky se zacaly vypalovat, prestali sviti a hral se jen odpor na zarovce - odtud neprijemny a stiplavy zapach. Zarovky se vymenili za klasicke, bohuzel zatim nezmizel zapach z kufru, takze musim vyvetrat a a vyvonet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Březen 30, 2017 Sdílet Odesláno Březen 30, 2017 To čo za ledky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PavelP88 Odesláno Září 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2017 (upraveno) Tak nějaká aktualizace. Přechod na Black Piano interiér hotov, tedy zatím kromě dveřních lišt. Co se týká spokojenosti tak samozřejmě jednosto ze sta. Když by měl někdo zájem o kompletní původní barvu, je na prodej, stav 100procentní. Upraveno Září 13, 2017 uživatelem PavelP88 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.