Přejít na obsah

Stříbřenka 2.0

Doporučené příspěvky

Jojo, takysi myslím :) navíc si to nechám příští kontrolu po 1500km změřit a odladit u nich na brzdě, ať je ti TOP a vím jakej to má výkon benzín/plyn :D :)

Tak jsem ráno auto odvezl a nadiktoval si požadavky :D

nezvedat za prahy !! Na to mám alergii, nemam rád pomačkaný prahy což je na O1 klasika a já je mám jak z výroby, tak je nechci zničit :), pak ještě plnění u hrdla benzínové nádrže, přepínač s ukazatelem vedle spínače světel, přepnutí na LPG při 25st. a start teplého motoru do LPG.

Upraveno uživatelem Romix95
Odkaz ke komentáři

Tak je to tam ! :palec: reduktor mám v podběhu, vstřiky jsou opravdu tišší než Elpigas, zatím jsem s tím jel jen domů ale o víkendu to otestuji více, první dojem super tak snad to tak dlouho vydrží :)

post-23904-0-81207400-1460054537_thumb.jpgpost-23904-0-67116900-1460054558_thumb.jpgpost-23904-0-36812500-1460054609_thumb.jpgpost-23904-0-74056200-1460054654_thumb.jpgpost-23904-0-60609400-1460054706_thumb.jpgpost-23904-0-96511000-1460054728_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak hlavně, aby jsi byl spokojenej a vše fungovalo tak jak má ;) . Jinak taky jsem chtěl mít původně to plnící hrdlo u benzínovýho hrdla, ale bylo mi to montážní firmou rozmluveno, že už několik OI opravovali, protože se to hrdlo díky těžké plnící pistoli utrhlo. Nakonec jsem asi rád, že to mám klasicky v nárazníku, protože sebou nemusím tahat ten tankovací mezikus, ale třeba budeš s tímto druhem tankování spokojenej... ;)

Odkaz ke komentáři

Konny: Díky, doufám že se systémem budu spokojen. Tankování se nebojím, mám to tak rok a půl i na druhé Oktě a i když jsou na čerpačkách někteří hovada, nestalo se že by to prasklo a redukce v autě mi nevadí, často si tankuji sám tak aspoň se nemusím zohýbat a není to zasraný od bordelu a obsluze to taky vyhovuje :)

Jim: 22000,- + 556,- plná nádrž :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak máme najeto 1300 km na LPG, spotřeba zatím krásných 8,6l, první nádrž byla spotřeba nižší, druhou hodně zhoršila cesta do Ostravy pro OII to jsme tomu šlapali, především tedy zpět domů v 1 ráno, OII 77kW PD mi nestačila a tak jsme přijeli a málem jsme to jeli vracet :D ale to vyřeší chiptuning :)

Jelikož to byla samá dlouhá trasa tak se spotřeba určitě zvedne jakmile začnu jezdit klasický trasy, ale i tak je to super :)

S kombinací 2.0 + LPG jsem tedy maximálně spokojen, kontrolka check engine se nerozsvítila a pořidil jsem si i kabel "ladění" LPG jednotky, pasuje mi na obě auta což je ideální.

Odkaz ke komentáři

Díky :palec:

No ta cena... za dvě mřížky a světla přišroubený k sobě 2 šroubky docela pálka :D ale vypadá to jak originál což je prostě super, tak jsem to hold obětoval :)

Jako další úpravu chci konečně koupit Airbag do volantu co mi leží už dlouho doma, samozřejmě jak proběhne výměna hodím fotku :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Ketys: tak mám plán, koupím originál nápis 2.0 FSi/TDi a nalepím si tam samotné 2.0 :D

Optimus: Nápis jsem opatrně nožíkem odříznul stačí kousek pak to chytneš a sloupneš a lepidlo jsem dával dolů nějakým sajrajtem na lepidla, nedošlo k žádnému poškození laku :)

Volant je O2 FL respektive Airbag, jelikož tento volant s bagem bez chrom "úsměvu" se dával i do O1 Tour, volant jako takový pasuje bez problému jen je potřeba upravit kabeláž od airbagu ta má jiný konektor do kroužku pod volantem :)

Odkaz ke komentáři

Tak máme za sebou s Oktulí 10 000 spokojených kilometrů za 4 měsíce :) ten čas letí jako blázen :)

Jelikož se na muj styl jízdy neosvědčil olej 0W-40, začal mizet více než předchozí 5W-40, tak přecházím na 5W-50 jak bylo v plánu, jen jsem chtěl zkusit tu nulku :D

A nějak mi připadá že mě napadá "snižování nemoc" tak po něčem koukám + větší kola, ale jeden den to vidím že jo druhý den že ne :D tak časem se uvidí :D

post-23904-0-28395400-1465415426_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...