oskarr Odesláno Březen 11, 2016 Sdílet Odesláno Březen 11, 2016 Ahoj chlapáci , koupil jsem si oct II a je vní sound system a columbus, divně hrála , a navíc nefungovali na volantu tlačítka na posun stanic , skladeb ani maxidot neukazoval údaje o navi a rádiu . Díval jsem se na kódování a bylo to komplet rozdrbané , maxidot již ukazuje vše včetně kompasu , tlačítka taky fungují , jen nevím co ten sound system , v zadu hrají jen výškové a středové reproduktory , a ve předu také + u spolujezdce basák , zbylé basáky ani ťuk ,, je možnost že je to ještě špatně nakódované , nebo spíš odešel zesilovač nebo samotné repro , nevím zda je napájen ze zesilovače každý repro zvlášt nebo jde do dveří jenjeden signál a ve dveřích je to řešeno vyhýbkama . Moc děkuji za jakékoliv poznatky , mám rok 12/2008 - stará tvář ale nový interiér 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 12, 2016 Sdílet Odesláno Březen 12, 2016 spíš to vypadá na KO reproduktory, je potřeba je odzkoušet a vše proměřit, do dveří jde celkem 10 kanálů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oskarr Odesláno Březen 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2016 spíš to vypadá na KO reproduktory, je potřeba je odzkoušet a vše proměřit, do dveří jde celkem 10 kanálů sundám tapec a vyzkouším , moc děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlastis Odesláno Březen 12, 2016 Sdílet Odesláno Březen 12, 2016 Zdravim, potreboval bych poradit. Mam octavii 2 rv 2004 predfl. a mam problem s radiem. Mel jsem tam columbuse a po case mi odesel zvuk a prestalo to reagovat s palubovkou,poslal jsem to na opravu a tam mi rekli ze je propalena zakladni deska a ze by stala oprava 8000 kc panovi jsem rekl ze se mi to nevyplati opravovat ze si za 8000 kc kopim nove tak pan mi za nej nabidl 2000kc ze si z toho veme ostatni soucastky ktere fungujou. Ted jsem koupil jine autoradio 2 din nejaka napodobenina columbusu zapojim to do auta a porad ten samej problem nejde zvuk . Takze ted nevim jestli me pan jen namotal a columbus fungoval a je jen v cudu neco v aute. Tak jsem to odvezl do servisu s tim new radiem a tam mi to zaboha nemohli sparovat s vozem. Zkouseli pres diagnostiku zkousku repro a piskali takze s repro asi nic nebude. Muzete mi nekdo poradit co s tim muze byt nebo ktere radio bych tam mel dat? Mam tam sound system. Diky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 12, 2016 Sdílet Odesláno Březen 12, 2016 Odkodovat SS... Alebo radio nie je schopne hrat cez SS... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlastis Odesláno Březen 30, 2016 Sdílet Odesláno Březen 30, 2016 Odkodovat SS... Alebo radio nie je schopne hrat cez SS... Dobry vecer. kdyz odblokuju ss bude mi tam hrat jakekoli radio? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filip K. Odesláno Červenec 13, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2016 Ahoj mam dotaz koupil jsem columbus do oct II rok 2005 nejdou mi repra a nenacte cd. nekomunikuje ani s multi volantem, poradi nekdo? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tulk Odesláno Květen 16, 2018 Sdílet Odesláno Květen 16, 2018 Dobrý den, mám OII Fl se sound systemem a columdusem. Když mě hraje HDD nebo rádio jdou všechny repráčky, ale problém nastane když chci přehrát hudbu přes BT. Tak mě hrají jen na pravá strana repráčky a levé jsou tiché. Měl jsem to v servisu nahráli mě do Columbusu nový SW, ale děla to pořád. Díky za odpovědi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.