DeejaySnail Odesláno Březen 13, 2016 Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 čau lidi Tak toto je moje Octavia koupena 11. mesíc 2015. Je to auto po duchodci ktery měl 83 let. Koupil jsem to jak to mělo najeto 204 tisíc s pravidelnou servisni knihou a oveřenymi kilometry. Je to rok vyroby 2000 a byla cela v serii. Udělane upravy: Podvozek JOM, Kola repliky BBS LM 8j a 9j r18 215/35 + vepředu podložka 6mm, Xenonove vybojky v mlhovkach, nove znaky, Subwofer Pioneer 1400w... Zatím nebyl čas na další zmeny ale na jaro chystam vyřezat nosník na poloosu, Dat pod olejovou vanu plech, přizvednout motor, a par dalších změn :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Březen 13, 2016 Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 Moc hezká vítej v klubu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DeejaySnail Odesláno Březen 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 Díky chvili mi to trvalo se tady zorientovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Březen 13, 2016 Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 no konečně ses tu dostal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 13, 2016 Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 vítej pane, krásná předface octa :) měli byste se někdy s Honzou sebrat a dorazit v neděli na sraz, rádi poznáváme nové členy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DeejaySnail Odesláno Březen 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 vítej pane, krásná předface octa :) měli byste se někdy s Honzou sebrat a dorazit v neděli na sraz, rádi poznáváme nové členy Ahoj díky určitě se nekdy stavíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 13, 2016 Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 Vítej mezi náma, máš pěknou předface octu, tak ji opatruj a ona ti bude určitě dlooouho sloužit, tak jak má 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DeejaySnail Odesláno Březen 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 Díky zatím slouži jak má jen už netrpělivě čekám na lepší počasí :D ty fotky co tam mám byly pořízene 24.12.2015 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 13, 2016 Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 Vítej zde na fóru, Octa vypadá velice zachovale, tak ji dobře opečovávej a bude dlouho a dobře sloužit. Kola a podvozek auto parádně změnily ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Březen 13, 2016 Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 košin: jestli stihnu dodelat podložky pod kola a kola nastřikat a obout tak si myslim že dorazime... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DeejaySnail Odesláno Březen 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2016 Tak dneska konečně obuto na letni :) a jsem velice spokojen uz mi chybi akorad prizvednout motor a vyrezat nosnik at muzu trosku i ten predek polozit (zadek je luxusni ale ve predu je jeste misto :-/ ) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 20, 2016 Sdílet Odesláno Březen 20, 2016 luxus pane, s tou koženkou to je pravá štylovka ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 20, 2016 Sdílet Odesláno Březen 20, 2016 Nádhera, ale ten předek to chce určitě dát ještě níž 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DeejaySnail Odesláno Březen 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2016 jo jo pujde to uz se na to tesim :D ale uz me nepusti vana a poloosa :D cekam az mi kamos udela ty podlozky pod motor a musim sehnat nebo vyrobit ten plech pod vanu :D jo jo pujde to uz se na to tesim :D ale uz me nepusti vana a poloosa :D cekam az mi kamos udela ty podlozky pod motor a musim sehnat nebo vyrobit ten plech pod vanu :D je to foceno jak sem stal doma a jedno kolo bylo na trave a druhe na asfaltu :D kdyz stojim na rovnym tak je tam cca 3-4 cm od asfaltu k plastu nechci to moc prehanet jeste k tomu kdyz jsou po zime rozdrbane cesty :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 20, 2016 Sdílet Odesláno Březen 20, 2016 hodně dobrý...kola k tomu parádně pásnou.jen se zeptám - odkud máš tu šprcku co máš na kapotě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DeejaySnail Odesláno Březen 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2016 Kupoval jsem to od kámoše (jan Lichovník) chtěl to na oktavku ale nesedlo mu to tak sem to od něho vzal že to vyzkouším ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Březen 20, 2016 Sdílet Odesláno Březen 20, 2016 Konecne nejaky pekny upraveny predface !! ;-) kola supr vyska taky pod motorem mam podobne mista :-D Edit: Vim kde sehnat podložky pod motor 15mm včetně šroubů sám jsem je teď kupoval ;-) kdyžtak sz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 21, 2016 Sdílet Odesláno Březen 21, 2016 předpokládám,že to byl potah,kterej má ještě kousek na potažení masky,ale dle všeho jsi to zastříhnul a hodil pod masku nebo se mýlim? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DeejaySnail Odesláno Březen 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2016 Konecne nejaky pekny upraveny predface !! ;-) kola supr vyska taky pod motorem mam podobne mista :-D Edit: Vim kde sehnat podložky pod motor 15mm včetně šroubů sám jsem je teď kupoval ;-) kdyžtak sz diky ;) kamos mi je uz sehnal ted jen cekam az se uvolni kanal v dilně at to muzem udělat ;) předpokládám,že to byl potah,kterej má ještě kousek na potažení masky,ale dle všeho jsi to zastříhnul a hodil pod masku nebo se mýlim? maš pravdu je tam ten kousek hodil sem ho pod masku a schoval ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavlik01 Odesláno Duben 8, 2016 Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 Vypadá moc hezky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DeejaySnail Odesláno Duben 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 Díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DeejaySnail Odesláno Červen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 . Přidávám fotky ze srazu v Petřvaldu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 11, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2016 Včera jsem Tvoji napucovanou káru viděl na živo okolo 19 hodiny v Jakubčovicích - jel jsem okolo na kole. Máš to moc parádní ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DeejaySnail Odesláno Červenec 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2016 Děkuji :D jo to jsi mě dobře chytil protože jsem tam přijel okolo 18:30 a ve 20:00 jsem odjížděl :D mám tam přítelkyni takže buď mě uvidíš tam nebo ve skřipově tam bydlím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 12, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2016 Já jsem z Tísku, takže přes Skřípov a okolí jezdím na kole často. Akorát ty cesty jsou místy pořádně hrbaté, prohnuté a záplatované. Nechápu, jak s tím Tvým snížením tam jezdíš ! Já mám 6cm od plechu motoru k zemi a na takových cestách si občas škrtnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DeejaySnail Odesláno Červenec 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2016 Tady ty cesty jsou strašne musím jezdit pomalu ale už jsem si zvykl :D nejhorší skřipov-jakubcovice pak už je to dobre :) jak mě zase někde uvidíš stát tak mi zavolej pošlu ti číslo do SZ. Pokecáme ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.