Tetrosy Odesláno Únor 15, 2010 Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 Zdravím, mám takový problém. V mojí octavii z roku 97 (1,6 55kW GLX) zapadává řazení, jako kdyby tam byla prasklá nějáká pružína, asi. Na samotné řazení to nemá vliv, ale abych tam hodil nějákou rychlost, musím páku nadzvednou a potom zařadit rychlost. Nevíte čím to může být? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Únor 15, 2010 Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 asi praskla pružina pojistky zpátečky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tetrosy Odesláno Únor 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 A je těžké si to opravit sám? Kolik by to mohlo stát? Díky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Únor 15, 2010 Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 Tady máš návod.Týká se to výměny pojistky zpátečky,ale k tý pružině se dostaneš.Je to strašně jednoduchý. http://www.skodaoctavia.cz/clanek/oprava-razeni-zpatecky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tetrosy Odesláno Únor 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 Tak tento návod jsem už viděl, ale problém je ten, že já nemám poškozenou tuto pružinu, protože mi zapadává ten modrý kloub. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 To slyším poprvé...co na něm může zapadávat??? Je to silonový kulák - max. ho promáznout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tetrosy Odesláno Únor 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 To slyším poprvé...co na něm může zapadávat??? Je to silonový kulák - max. ho promáznout Ano je to zajímavé, ale já ho mám na neutrálu zapadený asi o 2cm. Nevím čím to je. A jak jsem už psal, abych mohl zařadit nějakou rychlost, musím jí vytáhnout a zařadit, nejhorší to je když chci zařadit zpátečku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.