Přejít na obsah

Tetrosy

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    115
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

877 zobrazení profilu

Tetrosy's Achievements

3

Popularita

  1. Tetrosy

    Přestavba na facelift

    Já ti neporadím s autem, ale s "objednat".
  2. Tak takovej servisák kterej netuší, si zaslouí zastřelit. Buď vyměň spínač směrovek (ten trojúhelník) nebo někde na vrakáči sežeň starší páčku směrovek, kdyby to nepomohlo, tak bych se podival na dráty, jestli nemáš někde zktrat. Nedělal sis na autě něco sám? Třeba diody nebo tak podobně?
  3. Zdravim, trochu nechápu tu závadu, to ti to nefunguje za jízdy? Nebo jak?
  4. Tetrosy

    demontaz okna

    O jakym kolíku se tu Prochy603 baví? Já jsem měl zadní dveře totál rozebrané kvůli nové stahovačce, tedy i sklo ven a můžu potvrdit, že tam žádnej kolík neni, akorát dva šroubky, který to sklo držej spojený se stahovačkou. Prostě žádnej kolík tam neni....
  5. Ze zkušenosti radím používat Vag-com 304. S tímto kabelem to bude nejlépe pracovat. A ještě bych radil sehnat program VIS ( Vag Info System), je to něco jako návod k Vagu.
  6. Já použil normální kulatou 3mm difúzní. To foto nemám, já to nefotil když jsem to dělal.
  7. To nemám, ale zase tak hrozný to neni. Musíš upevnit diodu za horní i dolní část toho posuvníku v takový vzdálenosti, aby to neovlivňovalo jeho funkci a pak už jenom odpory a zdroj proudu. V mém případě jsem využil napájení od popelníku u řadičky. Ono se to špatně popisuje, já vždycky když něco takovýho dodělám, tak pak lituju, že sem neudělal návod, ale to už je pozdě.
  8. Sem si řekl, že se také pochlubím. Je to makačka, ale zase to vypadá pěkně. Asi nejhorší bylo udělat ty ofuky, ale práce s diodama mě celkem baví :-) Omlouvám se za nepořádek v autě a kvalitu foto (mobil) :-D Jinak auto je z roku 97.
  9. Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak se projevuje nutnost výměny tohoto dílu?
  10. Hele, pokud víš jak to rádio vypadá, tak víš, že ti tam pasovat nebude. Ale někde tady na fóru sem viděl "blázna" kterej si předělává O1 na O2, pokud plánuješ něco podobnýho, tak hodně zdaru
  11. To je přesný, nedávno, tedy asi před 2 rokama jsem byl v jednom servise za prahou na doporučení jednoho člověka z fóra. Auto šlo jen na 3 válce, už před barákem mě napadlo, že by to mohla bejt jedna z vstřikovacích trysek, tak jsem je odpojil od válců a vždy zapojil jen jednu a koukal jestli do skleničky stříká benzín a všechny byly ok, tak s tim že nevim čim to bude jsem to odvezl do toho servisu a za dva dny mi volaj, že to byla tryska vstřikování benzínu, která měla ulomenaj konektor a že ješte vyměnily svíčky a oprava je hotova, já jim řikám že to nemohlo bejt vstřikování, že to jsem kontroloval, že to prej nedokážou posoudit a že teď už to funguje. Tak mi napočítali 6 tis. za vstřik a 400,- za svíčky k tomu diagnostika plus práce. No platil jsem asi neco přes 8 000,- hádal jsem se s nima jako pes a nakonec jsem to stejně musel zaplatit, ikdyž jsem věděl, že tu trysku ani nevyměnily a že to nakonec byla vadná svíčka a to byla moje poslední návštěva servisu. Rok na to jsem o dovolený v létě udělal objednávku dílů k autu za něco přes 13 000,- a byla to nová spojka, přední i zadní tlumiče, zadní pružiny, komplet silentbloky na autě (všechny co ta jsou na nápravách), olej v motoru i v převodovce a servořízení, nový svíčky a ke všem těm komponentům nový šroubky a matičky (origo). Potom za půl roku jsem měl problém s otáčkama a diagnostika ukázala snímač otáček na rozdělovači, ten stojí asi 1500, tak jsem na CC-autodílech našel výměnnej rozdělovač (pošlu jim starej oni mi pošlou zrepasovanej origo bosh) rozdíl člověk nepozná je to celý origo a ušetřim půlku, tedy asi 3500,- a zase byl klid. Pak jsem si udělal nový brzdy (komplet zadní bubny a přední kotouče a desky) a palivovej filtr. Auto teď jezdí jako nový a je to za cenu origo dílů nebo v origo kvalitě. By mě zajímalo kolik by to stálo v servise, protože pokaždý když jsem v kterymkoliv skončil tak jsem vypláznul skoro 10 000,- a to byla jemom nějáká blbost a auto stálo pořát za ho...no a nic jinýho opravenýho nebylo, teď jsem si opravil vše najednou a za cenu dvou návštěv v servise, který by mě stejně čekaly.
  12. Jako jasný já taky na autě opravuju co se dá a hlavně jsem se zařekl, že auto už nikdy do servisu nedám, protože co jsem za posledních pár let zažil, když jsem se o díly co tam vlastně dávaj začal zajímat, tak mě jímala hrůza. Teď si auto opravuju sám, na technický se divěj, že auto 16 let starý funguje bez ztráty hvězdičky a já hlavně ušetřim. Jinak nechápu proč jsou v Plzni tak drahý vrakáče, ale asi to bude všude stejný, člověk si ten svuj levnej musí najít :-)
  13. Tak to máš dobrý, já jsem ho kupoval z vrakáče za 60,- ale pájet něco takovýho bych si netroufnul, hlavně když to ovládá airbag, bych se bál, že mně to ustřelí hlavu, ale když ti to funguje a seš spokojenej, tak super :-)
×
×
  • Vytvořit...