škodik Odesláno Únor 15, 2010 Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 ahoj,tak jsem koupil manželce tento povoz. Felda nahradila P306 která mi zvedala krevní tlak,z několika důvodů. Chtěla 1,3 a krátkou s centrálem. Tak jsem našli tuhle není to nic extra,ale manželka parkuje před domem u silnice takže feldu jsem to moc neřešil.Dal jsem za ni 20tis. Půjdou udělat přední blatníky prahy,dostane ližinu pod motor a jiné drobnosti pro boj do města. Taky dostane plynovou zástavbu. Kňoural ji dali jméno nad jak ji uviděli. Jako bonus má auto tažné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 15, 2010 Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 tak hlavne at manzelku netrapi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Únor 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 felda je právě nenáročné auto a ND jsou za hubičku i jízdní vlastnosti jsou slušný. Chtěla ji ona,pak byla ještě ve hře fabie,ale je ve vnitř malá a jak jsem psal auto stojí na uluci atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas k81 Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 ahoj,tak jsem koupil manželce tento povoz. Felda nahradila P306 která mi zvedala krevní tlak,z několika důvodů. Chtěla 1,3 a krátkou s centrálem. Tak jsem našli tuhle není to nic extra,ale manželka parkuje před domem u silnice takže feldu jsem to moc neřešil.Dal jsem za ni 20tis. Půjdou udělat přední blatníky prahy,dostane ližinu pod motor a jiné drobnosti pro boj do města. Taky dostane plynovou zástavbu. Kňoural ji dali jméno nad jak ji uviděli. Jako bonus má auto tažné. Ahoj. Mužeš mi říci něco k té ližině pod auto???? Co to obnáší? Mám feldu a chci aby mi trochu dele vydržela....než se našetří na něco lepšího. Díky tom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.