primergy Odesláno Březen 15, 2016 Sdílet Odesláno Březen 15, 2016 Ahoj, dnes ráno jsem setřel poměrně dost sněhu z předního okna a stala se taková věc, že když jsem jel do práce a měl zapnuté stěrače na cyklovač, vždy když pravý stěrač dojel dolů, zastavil se a pak jakoby povyskočil cca o 3-4cm nahoru. Když jsem vypnul stěrače, pak se zase vrátil dolů pod čelní sklo. Netušíte v čem by mohl být problém? Předtím to nedělalo a nevím, jestli není nějak narušená ta mezní pozice, kdy by stěrač měl vždy klesnout až pod přední sklo (tím myslím z viditelného prstoru cca 5cm pod dálniční známku - když tam je). Předem díky za pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majkel10 Odesláno Duben 12, 2016 Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 Mám stejný problém ale už jsem to tak koupil a soused co ma taky oktávku říka že mu to taky dělalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DavidO Odesláno Duben 15, 2016 Sdílet Odesláno Duben 15, 2016 Podle mě to není závada, dělá mi to také - někdy dojede pravý až dolů a povyskočí nahoru, někdy dole zůstane. V návodu je uvedeno "Při každém vypnutí stěračů nebo po každém třetím vypnutí zapalování dochází ke střídání klidových poloh stěračů, což přispívá ke snížení opotřebení stíracích gum.", což s tím může souviset, ale nemusí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.