JanJ Odesláno Březen 21, 2016 Sdílet Odesláno Březen 21, 2016 Zdravím dneska jsem chtěl ráno nastartovat octu a jen v ní zacvakalo-slabá baterie. Uplně vybitá nebyla,jen už nebyla schopna otočit startérem.Chtěl jsem se zeptat zda je možný že by to bylo radiem.Před 14 dny jsem měnil Stream za Audienci ? Mám octavii 2 před fl. rv 07.1,6 mpi.Četl jsem tady na fůru že to může dělat při výměně ale spíše těch lepších radii,kde je pak třeba vyměnit i gateway aby se zamezilo samovybijení. Díky za názor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Březen 21, 2016 Sdílet Odesláno Březen 21, 2016 Ahoj, no našiel som tu na fóru že sú dve verzie audience. Pre novšiu treba vymeniť aj gateway. Viac si prečítaj tu: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=152 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JanJ Odesláno Březen 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2016 Je možný že by to vybijelo rádio,měnil jsem ho před 20ti dny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Březen 23, 2016 Sdílet Odesláno Březen 23, 2016 Skús vytiahnuť poistku rádia a uvidíš. Je to v e-boxe (motorový priestor) poistka č. 19. Ale podľa mňa je to 100% na výmenu gateway. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.