georgeOII Odesláno Březen 21, 2016 Sdílet Odesláno Březen 21, 2016 Zdravim, nikde jsem nenašel téma výměny rádia Blues za Columbus, OII fl 2010. Moc tomu nerozumím, proto mám dotaz: Co vše je potřeba vyměnit(nějaké jednotky atd..) nebo jestli to půjde jen kus za kus? Konektory, zobrazení audia na maxidotu? Nemám multifunkční volant, to není problém že? GPS anténu bych měl mít s rádiem. Je něco co by komplikovalo výměnu? Díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 21, 2016 Sdílet Odesláno Březen 21, 2016 (upraveno) Za prve : totalne zle umiestnenie temy !!!! Za druhe : potrebujes vymenit radio, ramcek, druhu FM antenu, GPS antenu a samozrejme nakodovat :) Upraveno Březen 21, 2016 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
georgeOII Odesláno Březen 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2016 Za umístění se omlouvám, přehlídl jsem. Propříště budu lépe koukat :-( :-) Jinak super, jsem rád že jen toto. Myslel jsem, že bude třeba měnit nějaká jednotka nebo něco někde složitě nastavovat. Děkuji za reakci. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Duben 4, 2016 Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 presunute :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wanpaoulu Odesláno Duben 17, 2016 Sdílet Odesláno Duben 17, 2016 Dobrý deň, chcem sa spýtať, teraz v Octavii II máme senzory vpredu, vzadu. Máme rádio starý stream a ono by mal ukazovať parkovacie senzory. Senzory idú, ale v rádiu ich neukazuje, a keď sme boli u škody v servise, tam maník povedal, že tam niečo treba pridať k tomu rádiu, aby to ukazovalo. A že sa máme rozhodnúť, aké rádio chceme, či toto staršie, či novšie, lebo že tá vec, čo k tomu treba je iná pre novšie rádio ako pre staršie. Neviete náhodou, čo myslel a či je potrebné niečo dokúpiť, ak mám v pláne kúpiť náhradu za columba aj s canbusom, aby tie senzory ukazovalo? Ďakujem za odpovede. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Duben 17, 2016 Sdílet Odesláno Duben 17, 2016 Jina jednotka parkovaku a prepojit can k ni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wanpaoulu Odesláno Duben 18, 2016 Sdílet Odesláno Duben 18, 2016 Jina jednotka parkovaku a prepojit can k ni A tu jednotku kde nájdem v aute? Akú potrebujem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wanpaoulu Odesláno Duben 23, 2016 Sdílet Odesláno Duben 23, 2016 Viete, čo je najväčšia sranda? včera som tam skúsil nové rádio neorigo s canbusom. Zaradím spiatočku a senzory krásne ukazuje...bez výmeny čohokoľvek...:) euráče ušetrené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.