Přejít na obsah

přetěsnění servořízení

Guest Ondra77

Doporučené příspěvky

Guest Ondra77

Ahoj, začlo mě téct servořízení na Octavii I 1.9tdi 66kw, r.v.98. Našel jsem na netu origo sadu těsnění a gufer pro toto servo. Servo teče pod manžetou u kola. Má někdo zkušenosti s přetěsněním? Z vrakáče tam dávat nechci a repasované se mě zdá drahé pro tak staré auto. Díky za rady. :)

Ondra

Odkaz ke komentáři
Guest Ondra77

Narazil jsem na to na Aukru, pán mě psal, že pokud jsem aspoň trochu šikovný, tak že si to vyměním sám, kolega z práce si takhle opravil servo na Volvu, ale zase asi 5 automechaniků mě od toho zrazuje. :) Na druhou stránku to servo stejně teče, tak ho vymontuju, rozeberu a pak uvidím, bud objednám sadu nebo budu muset jít do nečeho z bouračky.

http://aukro.cz/opravna-sada-pro-opravu-servorizeni-simering-i6098401550.html

pmmotor@seznam.cz

tel. 732 585 580

Taky by me zajimalo.. Jinak kde jsi sehnal tu sadu pls?

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Dnes jsem překročil 500 km, takže duben byl slabota. Pořád se mě drželo nějaké nachlazení. Dnes jsem byl na Bílém kameni na Libavé, nejdřív jsem myslel, že nepojedu, protože v úterý jsem si při vyjíždce na kole zase přivodil kašel, ale nakonec jsem to dnes risknul. A bylo to fajn, taky díky tomu, že jsme jeli mimo ty nejvíce zatížené trasy. Akorát počasí takové, že jsem se furt převlíkal. Tak snad zítra budu fit, abych mohl zase vyrazit.
    • Se podívej na severozápad až k hranicím ....... šluknovský výběžek . Takže nic .  Proč se ten brzdič měnil ?
    • podržet déle aby vyjeli nahoru jak píšeš, pak dlouho podržet tlačítko pro zavření aby se znovu nastavila / resetovala úroveň maximálního otevření - měl by se ozvat tón. Pokud to nepomůže bude problem v zámku nebo vzpěrách, měl jsem to podobně a ze začátku to fungovalo divně - jen to odskočilo a pak už to ani neotvíralo a bylo to zámkem což je levnější jak vzpěra.
  • Vytvořit...