Přejít na obsah

Green Arctic TDI

Doporučené příspěvky

Díky chlapci za tu chválu.Mám za sebou tu nejhorší práci za poslední dobu....Odstranění folií.Mrdačka neskutečná.To lepidlo šlo tak hnusně dolu,že jsem nakonec vyndal skla ze všech dveří.Skla položil na ležáka,strhnul jsem folii a pomocí toluenu a břitu to šlo jak po másle.Ovšem zadní okno s výhřevem,to byl porod.:wallbash:..Vše je hotovo a zažehnáno.PS -ON TEN TOLUEN ZAS TAK NESMRDÍ.:palec:

Odkaz ke komentáři

Ahoj =), tak jak tak pozoruju ty fotky, tak vidim ze do Vestce na mycku porad jezdis, ale nejak te tam nemuzu potkat a to tam sem furt :-D. Koukam nejaky zmeny .... a je to cim dal hezcí kombicek =) jen tak dal

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Sterny - Ano je to Capri a bude na prodej.

Luky-Kosmetika komplet od Meguiars a co se týká antény?Prut je pod stropnicí a na střeše je ploutvička z Audi A3 v krásné černé klavírovce.Ladí to parádně se střechou.Ještě jednou ti díky za info a tip na tu ploutev.:pivo:.Tímto jsou úpravy exterieru u konce.Teď se trochu zaměřim na introš.

Upraveno uživatelem MAIDEN
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Děkuji za gratulace k pohárku.Jeli jsme s Kubou na pohodu,on na Prahu já na Benešov na chatu.Dali jsme dvě zastávky a já byl na chatě kolem 22.00h.Najel jsem za ten den asi 800km a prům.spotř.5.5l.Ten lump Kuba jel to samé za 4.7l.Holt 66kw rotačka.Tam i zpět,jsme jeli kolem bouračky.Tam Peugeot,zpět Mercedes.Oba ve svodidlech.

PS-určeno pro smažakožrouta MAROSE-navigace se umoudřila a nakonec jsem ji přemohl.:palec:Je to jenom blbá krabička.Máro,na té fotce opravdu čumim na tu slečnu jak nějakej nadrženec.:D

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 3 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...