lotr-g Odesláno Duben 10, 2016 Sdílet Odesláno Duben 10, 2016 Ahoj jsem tu novej chci se zeptat jestli jsou nebo se budou a kdy delat nejaka predni svetla na O3 ve stajlu angel eye a podobne. Dekuji za pripadne rady a info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Duben 10, 2016 Sdílet Odesláno Duben 10, 2016 Myslím že na toto tu odpoveď nebude poznať nikto, necaj tam dorobiť originál xenóny a nedávaj tento hnus na auto, ešte som nevidel auto ktorému by svedčali neorigo svetlá... o svietivosti nehovoriac Odoslané z SM-G920F pomocou Tapatalku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lotr-g Odesláno Duben 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2016 Ja se jen ptam. Jak se rika sto lidi sto chuti kazdemu se libi neco. Mel jsem.fabii 1, O1, O2, a na vsech takova svetla a vse bylo pekne a v poho a s negat.ohlasem jsem se nesetkal. Ale dekuji za odpo i za nazor vse se ceni a je k necemu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest nikolas412 Odesláno Květen 11, 2016 Sdílet Odesláno Květen 11, 2016 to nevieme nikto a myslim ze malokto nieco taketo riesi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dettektorr Odesláno Srpen 30, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2016 Ahoj. Dneska jsem kolem 9 videl na D4 smer Pisek Octavku 3 kombi modra race metla a mela predni svetla cocky + v nich denni sviceni H15. Cumel sem na to jako vejr, jela za mnou tak 2 minutky, takze dost casu si to prohlidnout. Nevim jestli v tech cockach byl halogen nebo xenon, nemel to rozsviceny. Vypadalo to jako original xenon, ale bez LED. No a ted babo rad, co to bylo. Twl zahada jak svin. No nic, konec raportu. Odesláno z mého ZP952 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Srpen 31, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2016 a co je na tom zahadneho ? Maximalne to byl dovoz, protoze u nas se svetla typu TOP1 nedela a to bylo pravdepodobne co jsi videl ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Srpen 31, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2016 u nás tých áut s týmito svetlami jazdí pomerne dosť, rovnakú možnosť má aj VW u Golfa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dettektorr Odesláno Srpen 31, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2016 Ty jo jasne. To me nenapadlo, sem vokurka. Odesláno z mého ZP952 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.