Hanzl Odesláno Květen 7, 2016 Sdílet Odesláno Květen 7, 2016 Dobra prace jak cyp :) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robin103 Odesláno Květen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2016 Zadni pozicky proklete :-D ja jsem je mel na blinkr, ty na brzdu :-D ne asi, hned jsem si vzpomněl na cestu z Žambu jak ti ty zadní blikaly co to je za pozicky?z jakyho auta?jinak super. pozičky to jsou z Golf IV/Bora/Jetta US verze, pokud vychytáš dobrou slevu na ebay/aliexpress tak stojí něco přes 500 pár včetně pošty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Květen 8, 2016 Sdílet Odesláno Květen 8, 2016 díky moc.parádní... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robin103 Odesláno Květen 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2016 Musím sdílet parádní videjko z cesty za kentaurem Košínemby Hanys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robin103 Odesláno Květen 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2016 Když se j*be tak se j*be pořádně!!! Celý den byl od začátku super, nečekaný výlez s Romanem a jeho přítelkyní jsme jeli za Hanysem do Brna. Dali jsme nějaké to jídlo, motokáry, kde se mi rozje*al displej. To by nebylo ani tak hrozné, stávají se i horší věci. Jen jsem nečekal, že nás to nejhorší teprve čeká. Po cestě z Brna do NJ cca 30km před Prostějovem se nečekaně ozvala dutá rána, vypnul se tempomat, rozsvítila se kontrolka dobíjení a za mnou se objevil bílo/modrý obrovský oblak kouře. Myslel jsem, že to byl řemen altíku nebo vypadla hadice k turbu. Ovšem ani jedno ani druhé, po chvíli jsme přišli na to, že rozvodový řemen je mezi vačkou a čerpadlem úplně volný, tudíž asi skočil řemen na čerpadle. Po pár hodinách čekání na odtah a 90km cesta zpět domů. Zítra půjdu řešit do servisu, kde mi dva měsíce zpět nově nastavovali rozvody. Pokud se oprava vydaří s co nejmenší investicí, tak jsem se rozhodl, že Chrochta půjde na prodej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Květen 15, 2016 Sdílet Odesláno Květen 15, 2016 blbe zakonceni dobreho dne :/ doufam ze v servisu ti to uznaj jako jejich chybu a aspon za opravu nebudes muset nic davat a podruhe to nezku*vi... pokud se fakt rozhodnes ze chrochtu prodas a nerozlezi se ti to v hlave, tak doufam ze zustanes verny znacce :) ale hlavne hlavu vzhuru, zas budes jezdit jak pan! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 16, 2016 Sdílet Odesláno Květen 16, 2016 Tak to Ti moc držím palce ať to dobře dopadne ! Tohle je hodně nemilé..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 16, 2016 Sdílet Odesláno Květen 16, 2016 je to hnus no, počkej po opravě a uvidíš co dál, taky jsem byl ve stejné situaci jako ty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Květen 16, 2016 Sdílet Odesláno Květen 16, 2016 Další co chce prodad krásnou O1 ? :( nějak to tu ubýva :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robin103 Odesláno Květen 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2016 Je to tak pánové. Vidím to tak, že nechám udělat rozvody, olej, filtry a pokud půjde tak i STK. Potom se uvidí, zda se najde zájemce na komplet auto nebo bych to hodil do série a očesané věci prodal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robin103 Odesláno Červenec 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2016 Po dlouhé opravě potkaného motoru jsem zpět Oprava potkaného motoru zahrnovala, kompletní repas hlavy, přetěsnění čerpadla, nová řemenice čerpadla, nová rozvodová sada a nové náplně motoru s filtry. Ještě ten den jak byla auto dokončeno jsem měl vzácnou návštěvu viz. foto ^_^ A dnes jsem konečně po dlouhé době napasovali a navařili koncovky výfuku. Přiložím nějakou tu dokumentaci a video, ať se neřekne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 23, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2016 Vyfuk neskutečné dělo, musím vidět naživo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červenec 23, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2016 (upraveno) Vítej zpět Máš to parááádní ;) Můžu se zeptat co se tedy stalo a co na to servis ? a stále ji chceš prodat ? :( Upraveno Červenec 23, 2016 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robin103 Odesláno Červenec 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2016 Vyfuk neskutečné dělo, musím vidět naživo neboj všechno bude :) Díky moc za přivítání a za pochvalu Viník celého problému byla ohnutá osa čerpadla, která vychylovala řemen a proto i skočil. Na tu osu se přišlo, až po nahození repasované hlavy a nových rozvodů jak zkoušeli manuálně točit motorem přes kliku. O prodeji stále uvažuju, ale hodně lidí od toho odrazuje na druhou stranu, vyšší třída by mě potěšila 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Červenec 24, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2016 kua Robe top! ten sidepipe je strasne zabita vec :) a opovaz se to ted prodat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červenec 24, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2016 Není zač je to mazel :) Tak to teda nepotěší, ale tak hlavně že už je Okta v pohodě a bude sloužit dál s motorem v TOP stavu teď :) To věřím že to může lákat, já mohl taky koupit OII už místo OI, ale zas jednička v TOP stavu mě lákala víc :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robin103 Odesláno Červenec 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2016 jj ten sidepipe je morda, jsem rád, že jsem to takto vyřešil a ne jak jsem to měl v plánu už od začátku ;) Uvidíme co bude, třeba to nikdo neocení a zůstane u mě dokud nás STK nerozdělí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 24, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2016 Parádní práce na motoru i koncovce ! Určitě ji neprodávej a užívej si vědomí toho, že víš co v ní máš a můžeš se na ni spolehnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robin103 Odesláno Červenec 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2016 Díky Martine. Jsem si ji užíval tolik, že mě nechala kousek za Brnem mimo vozovku s potkaným motorem :) Snad bude vše OK a nebudu muset řešit tak náročné opravy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.