Přejít na obsah

Dodo set


Doporučené příspěvky

Čaute,

 

auto myju sice jen ručně, ale klasicky houbou + nějaký ten šampón z benzinky, pak do sucha a hotovo. Chtěl bych si pořídit něco lepšího a hlavně auto navoskovat.

 

Našel jsem tento set: http://www.detailingshop.cz/darkove-sety/ds-set-na-osetreni-exterieru/

 

Myslíte, že na začátek to bude stačit? Mám auto na to, aby mi sloužilo, ne abych sloužil ja´ jemu, ale po 6 letech by si zasloužilo trochu péče. A vydrží tento vosk něco?

 

Líbí se mi, že je vše v jednom setu, vše je popsáno jak postupovat. Včetně claye, voskování atd.

 

Děkuji za vaše názory :)

 

 

PS: ještě jedna otázka - není clay nebezpečný? Abych lak nepoškodil například, vím že je potřeba hlavně lubrikovat, ale není vhodné před clayem vzít auto tím ironX proti polétavé rzi atd? Nebo je to zbytečné?

Odkaz ke komentáři

Ten set mi přijde dobře poskládaný pro začátečníka. Je tam vše, co potřebuješ. IronX je dobré použít, ale není to nutné, clay tím rozhodně nezničíš ;) Hlavně pořádně namáčet a bacha, ať ti nespadne na zem, aby sis nepoškrábal lak ;)

Odkaz ke komentáři

@lulinek96 z jakeho kraje jsi? Ono je to dobry set, ale doporucil bych ti pred takovou investici mozna prohodit par slov osobne s nekym z tveho kraje, kdo vi, co dela. Kluci ze sprateleneho DS fora jsou pohodari a ochotni. Je to i o tom, kolik casu tomu chces venovat, jake mas prostory atp.

Odkaz ke komentáři

Je to dobrej set, ale pro cloveka, co ma doma prostor a cas, ja si cas najdu, ale prostory, kde bych se autu venoval, mam jen verejne (nebo chalupa jednou za mesic i dele, kde tomu dam lepe), tedy ruzne wapky po Brne, na takovyto set urcite musis mit nejake misto a den, kde kolem auta budes hezky litat.

Odkaz ke komentáři

S prostorem nemám problém, jak sem říkal, auto meju ručně už několik let. Doma nebo na firmě (500m od domu), kde většinou na večer (až zaleze slunce, protože jinak je auto flekaté od hodně tvrdé vody), meju wapkou.

 

Čas bych si určitě našel, hezky bych si vše udělal v jeden den, hodil do garáže, kde bych to nechal stát přes noc a druhý den bych dal 2-3 vrstvy vosku a hotovo. Tak bych to tedy aspoň viděl.

Odkaz ke komentáři

No, mezi jednotlivym vrstvenim vosku bys mel nechat vosk vytvrnout, na foru kluci zminuji alespon 12h/vrstva. Kazdopadne baleni DJ vosku ma 30ml a neverim, ze jako zacatecnik tim zvladnes udelat 3 vrstvy. Spise bych tipoval mene a vetsi spotreba, zvlaste pri pouziti tech aplikatoru. Resi se to ruzne, aplikatory se vlhci, nanasi se to holou rukou atp.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...