Jarda Čk Odesláno Květen 9, 2016 Sdílet Odesláno Květen 9, 2016 Zdravim vsechny nevim si uz radi auto mi jde nastartovat pouze po odpojeni a opetovnem pripojeni Rj motoru po vypnuti klicku uz nejde nastartovat musim ji znova odpojit a pripojit a pak v poho nastartuju.diky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 9, 2016 Sdílet Odesláno Květen 9, 2016 Co diag, co se na aute delalo nez to prrstalo startovat... Trochu vic informaci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarda Čk Odesláno Květen 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2016 Na aute se nedelalo nic prvni priznak byl auto z niceho nic chciplo a neslo hned nastartovat az po cca 1 minute ,diag nic nehlasi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest strateny Odesláno Květen 12, 2016 Sdílet Odesláno Květen 12, 2016 diagnostika nic nehlasi? to mi nejde do halvy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarda Čk Odesláno Květen 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2016 Tak sem byl v Praze u manika ktery opravuje a upravuje ŘJ motoru a zjistili sme ze ta orig.ŘJ. byla vytopena a je vyhnila a je dost mosne ze vni chybi nejake odpurky a tim ze se z ni prehraval soft do te druhe tak se neco nepretahlo cele a dela to to same jako ta stara ale jinou z pojizdneho na zkousku nemam.tak kdyby nekdo byl z okoli Děčína a ma 1.6 fsi a bude mi chtit pomoct budu moc rad.diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.