24MaSA Odesláno Květen 9, 2016 Sdílet Odesláno Květen 9, 2016 Zdravičko. Na netu jsem našel přední světla na O2 předface s čočkou od fitmy f2tuning a vzhledem k tomu,že jsem nucen koupit nové,bych se rád zeptal,jestli má někdo zkušenost s tímto prodejcem a hlavně se světly s označením TYC,co jsou zač,rozdíl s origem,budou pasovat a svitit jak mají atd.. Všem moc díky za odpověď případná omluva pokud to někde je,ale nenašel jsem.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Květen 12, 2016 Sdílet Odesláno Květen 12, 2016 Kamoš ich má, na začiatku sa trocha zarosili ale teraz funguju dobre, na svietivost si nesťažuje, a vyzerajú jak originál, akurát nemaju čočku takú mliečnu ako origo svetla ale je číra, takze si dovolím tvrdiť ze sú krajsie na pohlad. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest stevoOC Odesláno Květen 18, 2016 Sdílet Odesláno Květen 18, 2016 na zaciatku sa zarosili? to aj nejako riesil ci same sa prestali rosit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Květen 18, 2016 Sdílet Odesláno Květen 18, 2016 Prestalo to samé, teraz svietia pekne a nerosia sa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kermo Odesláno Listopad 3, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2017 Zdravim trošku by som oživil tuto tému, chcem vymenit na svojom aute klasicke halogenove svetla za šošovkové (čočky) v čiernom prevedení. Chcel by som vediet váš nazor či si kupiť tieto https://www.tuningovesvetla.sk/p/1527/predne-tuningove-svetla-skoda-octavia-04-08-black resp. to isté ako TYC v ciernom prevedení, alebo si zaobstarať použivané originaly, rozrezať ich, nastriekať a naspäť zlepiť?? Popripade kto má skusenosti so svetlami co som dal v odkaze, nech da svoj postreh. Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.