pnub93 Odesláno Květen 9, 2016 Sdílet Odesláno Květen 9, 2016 Zdar Dneska mě při podřazení ze 2 na 1 na parkovišti praskla poloosa, levá krátká. Někde jsem četl že je to nemoc Ochcávek, je možné tomu nějak předcházet? Jsou nějaké poloosy s větší pružností? Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
levelv Odesláno Květen 11, 2016 Sdílet Odesláno Květen 11, 2016 Tak stačilo by třeba řadit jedničku až po zastavení... já to tak dělám odjakživa, učil mě to otec, říkali to i v autoškole ... ona tam ani nejde kloudně dát, když auto jede rychleji... jinak jednička je tu dost krátká = silnej převod = velké kroutící momenty ... materiál se unaví a praskne...Ovlivníš to jen stylem jízdy - jedničku na pozvolný rozjezd, kopnout dvojku a dát mu napít 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka M Odesláno Srpen 12, 2024 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2024 V 9. 5. 2016 at 22:30, pnub93 napsal: Zdar Dneska mě při podřazení ze 2 na 1 na parkovišti praskla poloosa, levá krátká. Někde jsem četl že je to nemoc Ochcávek, je možné tomu nějak předcházet? Jsou nějaké poloosy s větší pružností? Dík Ahoj,mě praskla teď nová poloosa po dvou týdnech co jsem ji opravoval. Nevím jestli tam nemůže být i ještě něco jiného 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.