Stackle Odesláno Květen 12, 2016 Sdílet Odesláno Květen 12, 2016 Dokázal by mi někdo poradit ? Vyndal jsem rádio, odpojil konektory. Zjistil jsem si kam jaký dráty vedou. OK. Vrátil jsem vše do původního stavu a rádio nehraje. CO jsem udělal špatně. 1) Pojistky jsou u motoru i v radiu OK 2) Konektory sedí jak přibité. 3) Mám radio MELODY Radio nesvítí nehraje NIC. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stackle Odesláno Květen 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2016 Takže už jsme to vyřešili. Šťáva jde do rádia, ale rádio nič :D Takže se rozdělalo radio a kontakty, na té destičce u zapojení konektoru, byly špatné. :jelen: LOCK opraveno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest bohus258 Odesláno Květen 17, 2016 Sdílet Odesláno Květen 17, 2016 ako je mozne, ze boli spatne? :) kto ich tam daval predtym? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stackle Odesláno Květen 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2016 Ahoj, to nevím. Nakonec rádio stále nefunguje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stackle Odesláno Červen 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2016 Mám další, problém, rádio jsem koupil nové a funguje, ale když zhasnu motor (tzn otočím klíčkem jednou zpět) tak by mělo rádio dále hrát, ale ono zhasne. Nějaká rada? Dráty jsou všechny stejně jak byli předtím, jen nevím proč se mi rádio vypíná po jednom otočení zpět. Děkuji za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červen 13, 2016 Sdílet Odesláno Červen 13, 2016 (upraveno) ehm, nové rádio je hodně široký pojem, zkus spočítat kolik druhů autorádia existuje. Upraveno Červen 13, 2016 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stackle Odesláno Červen 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2016 Jaaj, sory koukám, že jsem to nechtíc umazal DELPHI. tuten odkaz toho pána od ktereho sem to kupil. http://www.sbazar.cz/demons77/detail/17148137-vw-autoradio-delphicd-mp3usbsdaux 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.