Konny Odesláno Prosinec 27, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2017 Vypada to pekne :palec: Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Prosinec 27, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2017 Tohle ovladani mam taky, ale ja mam bile podsviceni a ledku zarovku tak je to parada, treba by ti stacila zelena zarovka Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Leden 10, 2018 Sdílet Odesláno Leden 10, 2018 Hm, leštenka. :) Najväčší bordel na cesty príde až budúci mesiac. Ja stojím v najväčšej garáži na svete, tak lak riešim len 2 krát do roka. Som skrátka lenivý to robiť na parkovisku. Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 11, 2018 Sdílet Odesláno Leden 11, 2018 Pokud je počasí jako nyní nad nulou, tak to v sobotu přeletím wapkou a mám na chvilku dobrý pocit. Většinou ale jen do pondělí :) . Už aby bylo jaro a nasadily se slušivé bačkůrky :wub: ! Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 31, 2018 Sdílet Odesláno Leden 31, 2018 Tak to jsi nechal udělat pěkný servis, zase je jak ze škatulky a bude dobře sloužit ! :palec: Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 2, 2018 Sdílet Odesláno Únor 2, 2018 Očistu musím tento víkend taky udělat, už není skoro poznat jakou má auto barvu :unsure: a to jsem ho myl wapem minulý týden . Už aby bylo jaro ! Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 2, 2018 Sdílet Odesláno Březen 2, 2018 Tak to je moc fajn že všechno funguje jak má!Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 2, 2018 Sdílet Odesláno Březen 2, 2018 Super, ze jsi s octou spokojenej Jinak tempomat bych taky bral, bohuzel mam plyn na lanko, tak mam smulu, jinak by tam uz davno byl... ? Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Březen 11, 2018 Sdílet Odesláno Březen 11, 2018 blatniky máš krásný, zitra mě to taky čeká, ale já už ale budu muset vařit jiné zdravé spodky... Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 13, 2018 Sdílet Odesláno Březen 13, 2018 Je to fakt, blatniky máš jako nové! Paradně se staráš! [emoji106]Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Březen 14, 2018 Sdílet Odesláno Březen 14, 2018 Helmut se pěkně staral....[emoji3][emoji3]Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Březen 14, 2018 Sdílet Odesláno Březen 14, 2018 Řekl bych každojarní klasika u všech koncernů a nejen těch a kdo se na to vybodne nebo to neví tomu to pak vykvete... naštěstí má tato Okta poctivého majitele co o ni pečuje ! :) Tempomat je super věc, jedině dobře. O víkendu jsem ho dával na mou Fabču a už nechci auto bez něj, je to návykový :D Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 24, 2018 Sdílet Odesláno Březen 24, 2018 Parada , tu listu mas necim napatlanou nebo lakovanou? A chtelo by to novej znak Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 24, 2018 Sdílet Odesláno Březen 24, 2018 Diky, taky beru ozivovacem na plasty, ale je to vzdycky jen na chvilu... Mas pravdu, ze ty novy znaky jsou hodne rozsireny, ale na OI to tase tak casto videt neni Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky