david1541993 Odesláno Květen 17, 2016 Sdílet Odesláno Květen 17, 2016 Ahoj, měl jsem Felcii , pak Octavii první generace 1.9 TDI (81kW 2000). Koncem minulého roku jsem si pořídil Octavii 3 (1.6 TDI). Před týdnem jsem měnil sklo, protože jsem měl spoustu vlasových škrábanců. Neuplynulo ani týden a mám to zase příšěrně posetý... Kontroloval jsem, jak stěrací lišty, tak i samotný stěrače. Ale opravdu už nevím co by to mohlo způsobovat. Přijde mi jestli u trojek prostě není horší jakost skel než dřívě. Děkuji za pomoc a názory. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Květen 17, 2016 Sdílet Odesláno Květen 17, 2016 v akom smere mas tie skrabance? (zvisle, vodorovne, akoby od stieracov, ...) na OI aj OII ich po dlhom case mam tiez, ale nie po tyzdni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek22 Odesláno Květen 17, 2016 Sdílet Odesláno Květen 17, 2016 Pozor na "saharský písek". Letos padal minimálně 2x (dle TV předpovědi počasí). Takový narezlý prach, jasně viditelný na prstě, když přejedeš po autě, okenním parapetu atd. prstem. Je silně abrazivní. Nejhorší je v zimě škrábání námrazy "nasucho", pod kterou zůstalo z předešlého dne toto svinstvo. To je opravdu na výměnu okna! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
david1541993 Odesláno Květen 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2016 Ahoj. Něco mám na čelním skle jakoby do půlkruhu a něco svisle... Štve mě to nový okno a po týdnu.. díky za odpovědi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
david1541993 Odesláno Květen 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2016 Ahoj, tak už je to v pořádku. Jsem se jen spletl byla to zaschlá špína, clinem jsem to perfektně vyčistil. Ale řeknu Vám, že se mi ulevilo... :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.