Přejít na obsah

Mirek22

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Mirek22's Achievements

1

Popularita

  1. Pozor na "saharský písek". Letos padal minimálně 2x (dle TV předpovědi počasí). Takový narezlý prach, jasně viditelný na prstě, když přejedeš po autě, okenním parapetu atd. prstem. Je silně abrazivní. Nejhorší je v zimě škrábání námrazy "nasucho", pod kterou zůstalo z předešlého dne toto svinstvo. To je opravdu na výměnu okna!
  2. Používám na zadní dveře síťové clony na magnety. Pro lift stojí 2ks asi 1300,- (např. značka X-Shades). Přesně tvarovaná přes obě okna (stahovací i trojúhelníkové malé), bez mezer. Vypadají perfektně a fungují i proti hmyzu při staženém okně a větrání při parkování. Myslím že je toto řešení praktičtější než folie. Bohužel výrobce nevyrábí totéž pro přední okna a ani na zakázku je nechtěl udělat. Takže na okna předních dveří jsem si vyřízl elektrostatickou folii LAS Německo, lze poměrně rychle instalovat a ihned sundat. Používám ji většinou při parkování na slunci a na dovolenou k moři ji nechávám nastálo. Vzadu má RSo stahovací roletku.
  3. Pro zajímavost v RSech (v základu, se start/stopem) jsem našel: Varta 69Ah benzín: 360A, EFB technologie-tj. vyztužené desky nafta: 680A, AGM technologie-tj. skelné vlákno
  4. Mirek22

    Tlumení kapoty

    Kupoval jsem před rokem (ob autodíly) za 639,- Kč a příchytky tam byly.
  5. U OIII je rozdílně uchycený pomocný rám multilinku: u 4x4 pomocí pružných lůžek, u předokolky napevno 4mi šrouby. U OIII je oproti OII i změna v uchycení stabilizátoru. Nyní propojuje spodní příčná ramena. Dříve byl kotven k podélným ramenům.
×
×
  • Vytvořit...