Lukyno0o Odesláno Květen 17, 2016 Sdílet Odesláno Květen 17, 2016 Zdravím , chci se zeptat dneska během jízdy se mi stala taková věc. Ozvala se hrozná rána, ztratil se výkon a začalo to neuvěřitelně kouřit. Servisman mi po telefonu řekl že je to pravděpodobně turbína. Zajímá mě jestli jste taky téhož názoru nebo jestli se někomu nestalo něco podobného a problém nebyl jinde. :D nějak se mi to nechce stále připustit. Diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 17, 2016 Sdílet Odesláno Květen 17, 2016 turbo nebo vyletěla hadice od turba když vidím v podpisu že máš 133kw a 400nm tak bych se té hadici nedivil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukyno0o Odesláno Květen 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2016 Mám na čipu najeto skoro 70 tis bez jakyhokoliv problemu. Snažím se o to co nejvíc starat. A po tom když jsme to naložili na odtahovku všiml jsem si louzicky oleje pod autem. Jen pro doplnění. Uvidím co tam najdou. Diky za názor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukyno0o Odesláno Červen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2016 Tak je to přesně jak bylo původně odhadnuto. Turbo je K.O. Teď tedy je otazka zda-li koupit nové nebo repasované a popřípadě kde? Poradí nekdo? Diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.