mc999 Odesláno Květen 22, 2016 Sdílet Odesláno Květen 22, 2016 Čaute, nemáte niekto skúsenosti s nasledovným problémom? Pri radeni z 1 na 2 pri vyšších otáčkach riadiaca páka nepekne zadrhne a vydá ten nepríjemne kovový zvuk ako keby som nezoslapol spojku na zem. Pri nizsich otáčkach a jemnom radeni je zatiaľ všetko ok, tak isto ako pri podradení z 3 na 2. Neviete co konkrétne by to mohlo byt? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Barracuda Odesláno Květen 22, 2016 Sdílet Odesláno Květen 22, 2016 Čaute, nemáte niekto skúsenosti s nasledovným problémom? Pri radeni z 1 na 2 pri vyšších otáčkach riadiaca páka nepekne zadrhne a vydá ten nepríjemne kovový zvuk ako keby som nezoslapol spojku na zem. Pri nizsich otáčkach a jemnom radeni je zatiaľ všetko ok, tak isto ako pri podradení z 3 na 2. Neviete co konkrétne by to mohlo byt? Možná, že máš málo převodového oleje. Já měl něco podobného. Vylil jsem zhruba 1 litr oleje z převodovky. Potom mi tam kámoš nalil asi 1,7 litrů a je klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.