OctaviaPB Odesláno Květen 23, 2016 Sdílet Odesláno Květen 23, 2016 Zdravím. Mám Octaviu II 1.9TDi 77kw 4x4 rok 2006 BKC. Môj problém je taký, že pri zohriatom motore mi často nejde zaradiť 1. rýchlostný stupeň a ani spiatočka. Pri studenom motore je tento problém zriedkavý. Ostatné prevodové stupne idú v poriadku. Tak ako mi nejdú niekedy zaradiť, tak tak mi nejdú ani vyradiť. Auto má nabehané 256 xxx KM a spojka ešte nebola menená. Viete mi prosím poradiť, že v čom môže byť chyba? Osobne si myslím že to tou spojkou, ale ja niesom vôbec z fachu automechanikov, tak sa mi každá rada zíde. Ak máte niekto nejaké skúsenosti, budem veľmi vďačný, ak sa s nimi so mnou podelíte. Vopred ďakujem. S pozdravom Ivan. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Květen 23, 2016 Sdílet Odesláno Květen 23, 2016 Volna hřídel v převodovce. Mel jsem stejný problém. Podivej se na stránky http://www.prevodovky-sixta.cz/ Tam vse vysvětluje a i opravuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OctaviaPB Odesláno Květen 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2016 Ďakujem za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest juiceman Odesláno Květen 31, 2016 Sdílet Odesláno Květen 31, 2016 druhá věc je zas taková že mám to co ty a po výměně nového převodového oleje docela zlepšení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Červen 2, 2016 Sdílet Odesláno Červen 2, 2016 Môžem iba potvrdiť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.