Kubec Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Zdravím všechny, poslední dobou zápasím s problémem ohledně pískání od kol. Začala to při suchém počasí, stupňovalo se to, že to píská i už za mokra. Jediná podmínka je ujet cca 100km, aby pískání začlo a pokračoval, než auto zastaví a vychladne. Nechal jsem vyčistit kotouče, brzdy, promazat atd., ale vše se opakuje. Zvuk se objevuje při rozjezdu od 15km/h a při jakékoli rychlosti, když se dotknu brzd, tak píská dál. Začínám z toho být v pasti, co to může být? Setkal se s tím někdo? Máte nějaký nápad, na co se zaměřit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 (upraveno) Me piskaly brzdy jen ze jsem mel spinavy desticky na motorce mi to delaj desticky nejaky blby material Upraveno Únor 23, 2010 uživatelem rstd Paneboze, to uz tu bylo nekolikrat, navic co to ma co delat v tematu o piskani za jizdy ??? Priloha odstranena, priste uz nebudu jen mazat ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubec Odesláno Únor 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Brzdy jsem zkoušel, jenže když to začne pískat a šlápnu na brzdu, ať už tvrdě nebo zlehka, tak to píská pořád, takže destičky to nejsou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 mě tohle samý dělala Fabka...pak jsem dal kvalitní nový kotouče (vrtaný Zimmermanny) a desky (Ferodo sport) a byl klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.