Petan.VUT Odesláno Červen 9, 2016 Sdílet Odesláno Červen 9, 2016 Zdarec, omlouvám se,jestli to tady někde je, ale nenašel jsem to. mám chvíli octavii II(1.9tdi combi 2007) a pořád mně na předku něco klepe.čepy všechny ok. tyčky stabíku nové. nejvíc to de cítit když je třeba víc děr za sebou, když je jenom jedna, tak skoro nic. Dělá to na každé straně zhruba stejně. Říkal jsem si ještě gumy stabilizátoru nebo horní uložení tlumičů. Nějak ale nemůžu na II oktávku najít samotné gumy na tyčku stabilzátoru, je to jenom jako celek? Na zadní stabilizátor je mají, tak jestli je to stejné? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červen 26, 2016 Sdílet Odesláno Červen 26, 2016 prodavaji se ulozeni stabiku jak na predek, tak na zadek. Zkus to ulozeni, po letech je to treba a je to jednoduchy narozdil od ulozeni tlumicu.http://www.autodilyplus.cz/luzko-stabilizatoru-zadni-napravy-2-pro-staba predek mas podle motoru, ja mam 23mm na dvoulitru, takze ty budes mit asi 21mm, ale to se da zjistit podle VINka nebo zmerit suplerou tyc stabilizatoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Srpen 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2016 Ten odkaz máš na zadní?a to je stejný jak na předku tak na zadku ta guma? ty už si to měnil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Srpen 4, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2016 na přední nápravě ti to ještě může dělat lůžko ramene, nebo rameno samotné... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Říjen 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2016 tak problém vyřešen, vyměněné silentbloky ramen a je ticho. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Říjen 4, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2016 na chvíli :-) pak bude třeba i ramena ... taky mně to teď čeká :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Říjen 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2016 jak to myslíš na chvíli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Říjen 10, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2016 no, že nevím sice kolik máš najeto, ale ono je to obroušeno i v těch ramenech jako takových, řešilo se to tady v jiném vláknu, prostě je obroušený ten šestihran co jde do toho držáku uložení ramene. Takže stejně to budeš po čase měnit, už je mám koupené, jen se k tomu dostat to udělat ... Taky mi to přestalo bouchat po výměně "jenom" držáku uložení ložisek (díl č. 1K0199232J). Jenže po cca 4 tisících to začalo zase ... Kdybych to věděl, udělal jsem to hned ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 10, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2016 Fireee - ty mas nove ramena koupene ? Pokud ano,zmer kolik ma ten sestihran na novych . dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Říjen 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2016 najeto mám 220 tis. No tak uvidíme, jak to dlouho vydrží... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
neptun1 Odesláno Říjen 11, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2016 na nich už máš toľko? tak to som zvedavý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Říjen 12, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2016 Už jsem to psal i jinde.Pokud má někdo přístup k co2 tak se ten šestihran dá navařit a obrousit. Hodina práce a lepší jak kupovat nové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Říjen 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2016 Myslel jsem, že na starých bylo najeto od začátku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.