Pokec Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Zdravím vás kolegové..Začíná se pomalinounce blížit jaro a s ním bude přestavba mé octavie na RS,tak sem dnes vyrobil krytky na rs nárazník..Nestálo to moc a výsledek celku jde..Přikládám foto..Snad mou snahu lehounce oceníte.. ;) Už se těším,jak předělám předface na face rs.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Zdravím vás kolegové..Začíná se pomalinounce blížit jaro a s ním bude přestavba mé octavie na RS,tak sem dnes vyrobil krytky na rs nárazník..Nestálo to moc a výsledek celku jde..Přikládám foto..Snad mou snahu lehounce oceníte.. ;) Už se těším,jak předělám předface na face rs.. Zdar no je vidět že jsi se hodně snažil je to pěkně čistý :) jen se nemůžu zbavit dojmu že tenhle stříbrnej tahokov je už dávno překonanej měl jsi dát mřížku ve tvaru včelí plástve ,ale tvoje věc tak ať slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pokec Odesláno Únor 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Njn..Já ani nefím,o té včelí plástvi,ale zase toto se mi nej líbí..Oproti origu mřížce která je na jedné straně plná se mi toto jevilo nej,mno..díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
connect8 Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 super, premyslam o tom aj ja, to si ten obvodovy plast vycvakol? alebo ako to je riesene, nemal som to este rozobrane :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pedro Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 oooo, vyzera to super , ale ja osobne by som to este nastriekal na cierno... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
connect8 Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 PEDRO: staci kupit ciernu mriezku a nemusis sa bat, ze sa ti osupe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pokec Odesláno Únor 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 super, premyslam o tom aj ja, to si ten obvodovy plast vycvakol? alebo ako to je riesene, nemal som to este rozobrane :-) Ahojda..Víš co chceš jak já,tak ti řeknu,že hlavní úkol hrála přímočará pila..Z origo nepěkných (pro mě) mřížek přímočarou pilou vyřežeš ten prostředek a vyřežeš z mřížky(za 99kč) nový vnitřek a je hotovo za pár kachlí...Kdo nešetří,toto koupí od milotec za 2500kč..fuj drahé..Toto mě vyšlo za hubičku..Můj názor.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
connect8 Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 ahaaaaa, chapem, myslel som, ze sa to da vycvaknut a pripadne niekedy v buductnosti to dat spät. Tak to zvazim a uvidim, lebo chcem tak spravit aj stred, masku uz mam.......................... ale vypada to dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
connect8 Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 a tiez som toho nazoru "co si vies spravit doma sam - viac potesi + usetris " 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.