standapop Odesláno Červen 21, 2016 Sdílet Odesláno Červen 21, 2016 Zdravím, mám na autě haguse a sháním na dovču zahrádku. Rozhoduju se mezi Hakrem a Thule, Hakr je v obchodě kde chci kupovat o cca 2 tisíce levnejší. Máte prosím zkušenosti s těmito výrobci ? Chtěl bych na to namontovat dva nosiče na kola, ty teda taky nevím které vybrat. díky Standa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Červen 21, 2016 Sdílet Odesláno Červen 21, 2016 (upraveno) Jestli je využiješ jednou za uherák, půjč si je. Na vlastní oči jsem viděl uletět kolo i s Hakrem na dálnici. Je ale potřeba říct, že je to třeba 10 let a majitele znám a nedělám si iluze, jak pořádně to na střechu přidělal... Ještě je tu firma Neumann. Já mám Thule a jsem spokojen. Upraveno Červen 21, 2016 uživatelem kejml 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standapop Odesláno Červen 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2016 no tak to teda není moc optimistická zkušenost, takže to vypadá nejspíš na thule, což je přes 4 tisíce budu to používat defakto každý víkend pokud bude slušné počasí ještě bych se zeptal, máš železný nebo hliníkový tyče ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 23, 2016 Sdílet Odesláno Červen 23, 2016 ak mas tazne, skus pouvazovat o nosici byciklov na tazne inak na streche som maval lacne neznackove nosice a nikdy ziadny problem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest kamen5 Odesláno Červen 23, 2016 Sdílet Odesláno Červen 23, 2016 my tiez mame thule, stalo sice viac ako som si predstavoval ale obetoval som tie peniaze a som rad za to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SupF50 Odesláno Červen 23, 2016 Sdílet Odesláno Červen 23, 2016 Ahoj,už taky dlouho vyberam co koupit. A vybral jsem si Atera Strada Sport M3 + Adaptér ,na tažné. Přemýšlel jsem nad Tuhle ale myslim, ze tahle německá značka je lepší.aspon co se týká uchycení kol na nosič. A taky jednoduchéj vzhled...i cenově je srovnatelnéj s Thule. Odesláno z mého I9199 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standapop Odesláno Červen 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2016 tak nakonec jsem od kamaráda, kterýmu se nehodí uz tyče koupil 120cm hliníkový thule tyče. On uz potřebuje delší 135 cm protože auto prodal. Budu muset koupit patku a žrejmě to bude tato http://www.autodoplnky-obchod.cz/nosne-patky-thule-rapid-railing-757/ mohl by mě někdo potvrdit, kdo ma thule na hagusech, jestli mu tohle označení (757) sedí ? Vzhledově jsem nic podobnýho v nabídce nenašel, ještě jsou podobné od hakru o skoro půlku levnější, ale to nevím jestli by bylo kompatibilní ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Richard2187 Odesláno Červenec 26, 2022 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2022 V 23. 6. 2016 at 9:00, olisoft napsal: ak mas tazne, skus pouvazovat o nosici byciklov na tazne inak na streche som maval lacne neznackove nosice a nikdy ziadny problem... Ahoj . Prosím tě, kde sehnat a jaké levné příčníky na škoda octavie combi 1,9tdi 66kw . Neznačkové které budou opravdu sedět rozměrově . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.