ffugas Odesláno Červen 21, 2016 Sdílet Odesláno Červen 21, 2016 Hojda, pokud to někde na fóru je tak se omlouvám, ale nikde jsem to nenašel. Musel jsem vyměnit komfortní jednotku díky blbnutí světel v interiéru. Poslední čísla komfortky jsou 799AH (zachoval jsem stejný typ). Nyní už osvětlení jde. Problém mám ten, že nefunguje dálka a nejde mi to spárovat. Navíc když odemknu klíčem, tak se mi rozblikají blinkry jako by to mělo alarm. Asi mělo alarm to auto, z kterého to bylo vyndaný. VAG mám, jen bych potřeboval od někoho návod jak to naprogramovat, deaktivovat alarm a spárovat klíč. Případně i jak udělat, abych dálkou mohl ovládat i okna, který jdou nyní pouze klíčem v zámku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červen 21, 2016 Sdílet Odesláno Červen 21, 2016 Já bych to poradil trochu jinak. To že nejde či zlobí vnitřní osvětlení je způsobeno studeňáky v komfortce. Když proletuješ tu svou starou podle této fotky, kterou kdysi dával jeden člen zdesim (snad mu nebude vadit, že to dám i sem) na jiné fórum, tak si myslím, že bude vše fungovat. A zavírání a otevírání dálkou u komfortky AH jedině přepsáním epromu, takže musíš mít počítač s com portem, nebo rovnou někoho, kdo to umí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ffugas Odesláno Červen 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2016 Díky, ale to proletování bylo první co jsem zkoušel. Bohužel to nepomohlo. Proto jsem se rozhodl pro koupi použité komfortky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.