slavomir.strnad Odesláno Červen 24, 2016 Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 Dobrý den, chtěl bych Vas poprosit o radu. Škoda Octavia 2 tdi 103kw výroba 2004 Když otočím volantem z leva do prava nebo naopak, něco mi tam křupe. Někdo si myslí že to může být řízením, Nebo čepy, nebo tam stačí něco promazat. Má někdo zkušenosti s tím to problémem? Přidávám i odkaz na video. Děkuji za každou odpověď a radu. Ještě jsem zapomněl napsat že to nedělá jenom při otáčení volantem, ale i při jízdě po velkých nerovnostech. - Při zvednutí auta to nedělá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 24, 2016 Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 No čepy to asi nebudou... možná krize na tyči volantu... s Kama ten zvuk jde když jsi venku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
slavomir.strnad Odesláno Červen 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 Z prostředka, ale křupe jenom když jedu pomalu nebo stojím na místě. Ve větší rychlosti nad 30km/h je klid... Ještě jsem zapomněl napsat že to nedělá jenom při otáčení volantem, ale i při jízdě po velkých nerovnostech. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 24, 2016 Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 Nemuze to byt praskla pruzina ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Červen 24, 2016 Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 Takto vedia šramotiť ložiská tlmičov aj keď z vlastnej skúsenosti viem že u O II vydržia dosť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
slavomir.strnad Odesláno Červen 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2016 Děkuji, dneska se na to podívám Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
slavomir.strnad Odesláno Červen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 Měnil se vnější kloub na pravý straně, čepy to nejsou. Uložení taky ne. Příští týden na to musím mrknout znova. Bohužel to pořád boucha. Ještě zkontrolovat tu tyč volantu. Zajímaví je jak se auto zvedne, tak to nedělá. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
slavomir.strnad Odesláno Červenec 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2016 Tak to dělá řízení, budu muset pořídit nové Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.