kovaccmarekk Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 Prosim Vas neviete mi poradit ako nakodovat aby mi pri dennom svieteni (v hmlovych svetlach) nesvietili aj zadne svetla na vozidle. (Skoda oc.2 fl.) Predosli majitel si to vraj dal nakodovat nech mu to svieti stale no ja to nechcem. Za kazdu radu dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ehm Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 POdla mna mas nastavene "denne svietenie EU a Skandinávie", ak to chces bez zadnych svetiel, tak to treba nastavit na "denne svietenie Amerika", postup je napr. tu: http://www.tdipower.sk/2013/04/27/kodovanie-na-vozidlach-vw-group-pomocou-vcds/ Inac, pri Americkom dennom svieteni sa vypinaju predne svetla pri zatiahnuti rucnej brzdy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 (upraveno) Navod je pre predFL a on ma FL, tam nie je Skandinavia a ani Amerika, pokial viem. Upraveno Červen 29, 2016 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 Je třeba úprava BCM jednotky, nejde přes VCDS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.