zuny Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 BKD 16V najednou začal hrozně bíle kouřit a fakt hrozně špatně startovat šíleně se klepat a samozřejmě netáhne. diag. hrozné překročení tolerance všech vstřiků,váhavzduchu ko, EGR KO, vstřiky repasovány no vyhozené prachy, pořád stejné a nikdo už neví kromě výměny motoru to by bylo asi nejlepší ale z bouračky to moc nepomůže. Začalo to dělat najednou do té doby bez problémů... voda se neztrácí a rozvody ok. neměl by někdo typ? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 Kabeláž?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 a jako druhou variantu bych zkusil motor. jednotku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 30, 2016 Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 Muzes mit nektery vstrik KO a od toho se to hodi horai hodnoty i na ostatni, urcite vymenit kabelaz ke vstrikum a pripadne zkusit prohodit vstriky z jineho auta. Promazat zavady z diag a mrknout co to hodi znova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červen 30, 2016 Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 pokud by mel jen KO vstrik tak mu to nebude nic hlasit s EGRem a vahou vzduchu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zuny Odesláno Červen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 to je právě ono,kabeláž je nová, vstřiky po kont..role v diesel power,egr skoro nový, váha vyzkoušená jiná, motorovou el.jsem komplet rozbalil a je jak nová. Kde je prosím řídící jednotka motoru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zuny Odesláno Červen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 případně neměl by někdo jednotku a prodej?? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červen 30, 2016 Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 uz ti nekdo propipaval elektriku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zuny Odesláno Červenec 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2016 elektriku motorovou jsem jen rozbalil v mot. prostoru a i v kritickém místě je ok. zatáhnu za kablíky a zásuvky také jak nové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 4, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 a vypis diag mas? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Červenec 5, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2016 Motor zalieva nafta preto ten biely dym,sedlá vstrekovačov v hlave sú na tom ako ?Dať to skontrolovať šikovnému mechanikovy inak ten motor utavýš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zuny Odesláno Červenec 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2016 No jo mechanicky jsou sedla ok mám na to přípravky a při rozebírání jsem se těšil že bude aspoň jeden podfouklý ale krásnýčistý kroužky v hlavě. Jedna závada byla pojistka. auto jede,táhne jak bejk, výměna egru a bílý kouř je pryč. Jenže po každém startu chytne jako na 3 válce strašně kouří černě po rozjezdu se uklidní, sice méně ale pořád černej kouř. V tahu se nechá až do maxima bez škubání a kouření. Vag píše vynechání zapalování ale co vyměnit?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zuny Odesláno Červenec 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2016 Tak jsem udělal šikovnej přípraveček a je to jasný motor bez tlaků. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Červenec 10, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2016 Preto vynechával.Najskor budú zakarbonovane krúžky a pre istotu skontrolujte ventily v hlave .Kolko si mu nameral? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zuny Odesláno Červenec 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2016 Preto vynechával.Najskor budú zakarbonovane krúžky a pre istotu skontrolujte ventily v hlave .Kolko si mu nameral? Těžko poznat přesně kolik spíš bylo jasné že vnitřní válce nemají tlak. Po demontáži silně zakarbonované kroužky a samozřejmě prasklá hlava. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David Welszar Odesláno Srpen 30, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2016 Prosim muze nekdo poradit jak postupovat pri cisteni skrtici klapky a EGR ventilu. A jestli pak je treba provezt nejake nastaveni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 31, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2016 vyndáš, vyčistíš a dáš zpět, nic nenastavuješ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Srpen 31, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2016 Klapka s egrem drzi na 3 sroubech. Nastaveni netreba delat. 1) povolis EGR trubku 2) vytahnes pojistovaci zavlacku trubky sani 3) vytahnes trubku sani z turba (cerna velka gumova zespod), vytahnes hadicku podtlaku (mala cerna gumova zleva), odepnes konektor 4) odsroubujes zespoda klapku s EGR ventilem (jsou spojeny), 2 jsou videt zepredu, ten treti je nejdelsi a je vzadu. Je k nemu docela blbej pristup5) kdyz je klapka venku, tak vycistis vnitrek nejakym cisticem (treba na karburatory) a kartackem na zubymontaz se dela opacnym smerem, pred montazi je jeste zvyk klapku zapojit jen na konektor a otocit klickem do polohy zhaveni (zkouska jestli funguje). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David Welszar Odesláno Září 4, 2016 Sdílet Odesláno Září 4, 2016 Tak jsem to rozebral a masakr. Totalne zasrane uplne ucpane. A mam podezreni ze ten egr je v haji. Nevite jestli diagnostika pozna vadny egr? Pise mi to regulace tlaku turba. Turbo mam po repasu a menil jsem i cidlo tlaku a elektromagneticky ventil. Auto ztratilo vykon vzdy to krasne tahlo uz od 1500ot a ted az nekde od 2000ot a spotreba sla nahoru. Tak premyslim ze bych ho hned vymenil kdyz uz to mam venku. Tu klapu zkusim dik moc za radu ta by to taky mohla delat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 4, 2016 Sdílet Odesláno Září 4, 2016 pozna asi odesla regulace turba.. klasika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David Welszar Odesláno Září 4, 2016 Sdílet Odesláno Září 4, 2016 Regulace turba? Myslis tim skrtici klapku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David Welszar Odesláno Září 4, 2016 Sdílet Odesláno Září 4, 2016 Jo jo uz vim mrknu na to diik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.