Ladews Odesláno Červenec 9, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2016 Ahojte, řeším takové dilema s barvou kol. Mám stříbrnou OII RS a chtěl bych změnit barvu kol, protože mi přijde že celkem splývají s barvou auta. Nějak se rozhoduji mezi klasicky černou barvou, ale opravdu černou lesklou (klavírovou) a nebo naopak nechat je vyleštit do "zrcadla". Co vy na to? Nemáte fotky vyleštěných kol na stříbrném autě? Moc jsem to neviděl nikde.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červenec 9, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2016 Na zrcadlo se vykašli... je to pakárna udržet čistý a na stříbrný to zanikne ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Srpen 2, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2016 Tak k striebornej sa hodia čierne kolesá aj keď trochu zaniknú pekné elektróny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Srpen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 Taky mě více táhnou černá kola, ale chtělo by top opravdu nějakou lesklou černou extra extra :-D Klasická černá ty kola skutečně znehodnotí. Jednou se vedle mě postavilo žluté lambo s "klasicky" černýma kolama tuším že to byly dvacky a prostě tak nějak sem si pořád říkal že to není úplně ončo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.