pcpv Odesláno Červenec 12, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2016 Dobrý den, nedávno jsem si koupil bazarovou Škodu Octavii II FL 2009 a trápí mě v ní zajímavý zvuk. je to takové hučení ale přerušované zazní cca jednou za 2 vteřiny a je to takové zhoupnutí. když přidám plyn tak se mírně zrychlí. když motor přesáhne cca 1500 ot. tak to už není slyšet. Když zapnu klimu tak to také přestane. zvuk je nejvíce slyšet v kabině. v motorovém prostoru také ale dost utlumeně ale to může být tím, že to přehlučí motor. tak dnes jsem to nahrál tak si to můžete poslechnout :) předem děkuji za vaše nápady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hulk0915 Odesláno Srpen 12, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2016 To iste mam aj ja nenil som rozvody a stale to robi. Odoslané z SM-G800F pomocou Tapatalku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Grillex13 Odesláno Říjen 17, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2016 Tak přesně to samé dělá i mě ...nevím si s tím rady :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pcpv Odesláno Říjen 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2016 No je to klima kompresor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sed1vak Odesláno Únor 1, 2017 Sdílet Odesláno Únor 1, 2017 Je to skutečně klimakompresor,koukám,že tento problém je celkem rozšířený...zkuste sundat řemen a poslouchejte...Mám stejný problém a ještě se to projevuje tím,že máte klimakompresor u hřídele zelený od náplně klimatizace... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.