Přejít na obsah

Rezonacia v dverach

Tvido

Doporučené příspěvky

Ahoj omluvam sa ak sa to tu niekde riesilo uz nenasiel som.

Mam taky problem akonahle dam hlas tak na 14 a viac strasne mi rezonuju plasty v dverach, riesil som to tak ze som pridrzal mriezku repraku proste alebo silnejsie pritlacil tapacir na dverach a prestaloto ale akonahle som to pustil opat to zacalo. Tak som rozobral dvere a popozeral to tam ale tak blbe spracovanie som este nevidel ako to tam skodovka vymyslela..natlacil som hruby kus izolepy pod mriezku repraku ze to prejde ale nic :) robia mi to vsetky dvere v kazdych mam 3 repraky. neviete mi poradit ako stim vyspekulovat aby som to odstranil? nema niekto ten isty problem.

Moc diki za kazdy postreh

Odkaz ke komentáři

Mám OCT2 FL a pravé dvere mi rezonujú,ale aj pri nízkej hlasitosti... Čítal som o tom na jednom fóre a hovorili, že boli s tým aj v rámci záruky aj niekoľko krát a dokopy nič s tým neurobili,.... ja sa s tým chystám v najbližšej dobe a som zvedavý...Ľavé dvere hraju naplno a až reprák nestíha plasty su ok ale v pravých to drní :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Ja ti povim co tam rezonuje, rezonuje tam totiz uplne vsecko. Dneska jsem se uz definitivne nasral a ty blby dvere konecne rozebral. Muzu rict, ze to co jsem uvidel je opravdu hruzostrasnej priklad demence, tuposti a absolutniho podrizeni se minimalizaci vyrobnich nakladu.

Nekdo mel puvodne celkem dobrej napad, ze se udela SoundSystem, ze budou tripasmovy repraky, digitalni zesilovac, bude to skoro neco jako ma VW Dynaudio nebo Audi Bose, akorat socialni, protoze Skoda. Ale snaha byla, to se ceni.

Jenze pak to dostal na stul nejakej debil, kterej vymejslel dvere a ten na co sahnul, to posral.

post-333-1267795261_thumb.jpg

Ten sedivej konektor na stahovacce je volnej, takze se klepe a cvaka.

Ta plastova opicarna, ktera drzi reproduktor je z nesmyslne tenkyho plastu, takze pri poklepani nehtem krasne zni tim znamym zvukem, kterej se objevuje pri hlasitosti vyssi nez 2.

Navic je to prinejtovany, aby do toho nekdo nedej boze nestoural, aby proste byl problem pripadne dat jinej reprak, aby to nebylo jednoduchy.

post-333-1267795272_thumb.jpg

Tapec je "slepenej" z nekolika dilu, takze v mistech cervene vyznacenych se dotykaji ruzny plasty a muzou vznikat dalsi nezadouci zvuky. Neni to totiz slepeny, ale jen secvakany a zataveny na urcitejch mistech. Dekujeme.

post-333-1267795326_thumb.jpg

A toto je opravdu majstrstyk, tam kde ty basy nejvic mlatej, tak je volne danej plastovej kruh, vybornej napad. Proc proboha je tam 20cm reproduktor, kdyz pak tretina prumeru je zakryta nejakym plastem ?? Jako schvalne, aby to spatne hralo ?? Nemohl tam byt standartni 16,5 cm reprak kterej by mohl byt odkrytej celej ?? Tyvole inzenyri....

post-333-1267795338_thumb.jpg

No a tohle uz je jen tresnicka na dortu, stredovej reproduktor, opet z jedne tretiny zakrytej plastem, asi jako pomsta, a samozrejme opet mezikruzi z tenkyho plastu, jen volne vlozeny, drnci jen se na nej clovek podiva, ani to nemusi hrat. Proc je pouzitej atypickej 8,5cm reproduktor, kdyz vsechny bezne prodavany tripasmovy sestavy maj stredy 10cm ? Schvalne aby s tam neslo nic lepsiho dat ? Aby to muselo zustat na veky takhle dok*rveny??

Fascinujici. Chapu ze jedine o co v tovarne jde je generovani zisku, ze zrovna k tomu pouzivaj vyrabeni aut je souhra okolnosti, ale ze to doslo az takhle daleko jsem fakt necekal.

:-(

Odkaz ke komentáři

Dalsi vec co jeste dela ve dverich zvuky... ty bily prichytky ktery drzej tapec... sice jsou tam uplne zbytecny, nejdou vubec zacvakavat ani vycvakavat, ale kdyz jsou zacvakly, maj v tapecu vuli a drncej.

Jelikoz tapec drzi ve dverich na trech obrovskejch sroubech a trech mensich, neni zadnej duvod tam ty prichytky davat. Nejradsi bych je nacpal do krku tomu blbovi co ty dvere vymyslel.

Nicmene jsem dneska dvere vylepil Dynamatem, tapec taky, navic jsem ho celej nastrikal antivibracnim sprejem, a zvuky drnceni jsou pryc. Hlasitost nadoraz, basy nafukujou dvere, ale nic nedrnci, parada. Co si clovek holt neudela sam...

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...