Radas Odesláno Srpen 16, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2016 Hoj kluci Dnes jsem zjistil, že mi nesvítí potkávací světlo na pravém světle. Usoudil jsem vadnou žárovku. Při pokusu o výměnu jsem zjistil, že mám roztavenou patici – tím pádem nešla žárovka vyměnit. Napětí do patice jde 13,8 voltu jak do levé tak pravé,ale pravá je měněna prioritně-levou jsem neměnil ani nepamatuji.Usuzuji únavu patice. Nikde jsem nenašel origo-nevíte prosím kde jí sehnat? a nebo na netu jsem našel keramickou, ale tu jsem v žádném obchodě na SM nenašel Dík za veškeré informace Krizové řešení jsem udělal tak , že jsem rozštípal starou roztavenou patici a pouze nasadil kontakty na žárovku(pouze krajní řešení) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
botmel Odesláno Srpen 17, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2016 do toho krajneho riesenia sa nepustaj pokial nemusis. Osram alebo nieco take original paticu neponukaju? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Srpen 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2016 Dnes zakoupeny keramicke patice Compass 2 kusy v baleni v autokelly za cenu octaviaclubu 84.Vyvody kabelu jsou z hora u origo jsou bocni Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.