RedDevilCZ Odesláno Srpen 16, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2016 (upraveno) Tak jsem taky přestoupil na novější model, shodou okolností taky stříbrná jako původní jednička, taky xenony, taky park senzory :-) Je to rok uz 2005, ale za peníze co jsem měl jsem lepší mladší nesehnal. Možná jsem měl hledat dýl, ale měl jsem kupce na moji jedničku, který spěchal a prodal jsem ji za rozumnej peníz /85K/ tak jsem chtěl něco rychle. Je to 103kw tdi, trochu se bojím hlavy, je to ještě revize B, ale s výbavou jsem spokojený, má to kůži, xenony, alarm, aut.klimu, park asistena i vepředu, zatmavovaci vsechny zrcátka, senzor deste, svetelnej senzor, senzor tlaku v pneu. Dostal jsem dvoje elektrony, jsem spokojenej. Úpravy asi v plánu žádné nemám, jen chci vyměnit radio stream za audience, kvůli mp3 a měniči na cd Upraveno Leden 26, 2017 uživatelem RedDevilCZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 16, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2016 pěkná, hlavy se neboj, buď praskne nebo ne :D já jsem s BKD a B hlavou zatím v pohodě, akorát origo software je docela shit, co jsem si nechal přehrát mapy tak je ten motor skoro jak rotačka a dá se s tím krásně jezdit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Srpen 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2016 V cem se ti to zlepsilo? Ja mam na pikacu teply starty, skudeny teda ted v lete na skrt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 17, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2016 teplý start jsem měl taky na prd, to se po chipu zlepšilo, potom celkově chod motoru, předtím to kolem 1500 otáčet vůbec nechtělo jet, dunělo a vibrovalo, teď si můžu dovolit na 4ku jet při 1300 otáčkách ve městě a úplně v klidu, předtím vůbec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Srpen 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2016 Takze turbo zabira pri nizsich otackach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 17, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2016 turbo se fouká víc, otáčky budou stejné, ale prostě celkově ty mapy co tam mám teď jsou prostě lepší pro ten motor, není to tak udušené, hezky to jede a i když jezdím jak prase tak jezdím za 5,9 podle tankování 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Srpen 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2016 Kdo ti to delal a za kolik? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 18, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2016 Elbl z Mikolajic za 3k 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Srpen 18, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2016 Jo to je slušnej borec, všechno je mu fuk, neřekne ti k tomu ani slovo a když se zeptáš proč auto po "chipu" smrdí naftou tak ti řekne že máš v pi*i regulaci na turbu a že je to tím :D :D tím ti Dane samozřejmě neberu že u tebe to funguje dobře, hold je to jen důkaz toho že každý motor to snese jinak a nejde jeden soft nalívat do všech BKD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 18, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2016 tak zas když ti turbo blbě reguluje tak je jasné že máš blbý poměr nafty a vzduchu, takže to smrdět a kouřit bude :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Srpen 18, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2016 jasné, ale to auto smrdělo i na volnoběh a s tím přeci turbo nemá moc společné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Srpen 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2016 Takze to nebylo ani na brzde, jen nahral soft a cau? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 18, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2016 ten soft byl na brzdě na jiném autě které má kámoš a s chipem najeto 70k adame i na volnoběh se ti turbo točí a klopí lopatky, však si viděl moje, nekouří a nesmrdí... uvidíš co ti to udělá až budeš mít OK regulaci, ale mi to s origo softem kouřilo dost a teď vůbec nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Říjen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2016 Tak jsem se rozhodl pro nejaky maly upravy, chtel bych caset zatmavit zadni okna, zmenit podsviceni a asi trochu nacipovat. Ale zacala me holka trochu zlobit, kdyz je venku velky vedro vubec mi nezabira turbo, kdyz je chladno jako v poslednich dnech jede normane a min zere nez ve vedru. Krasne tahne od cca 1500 ot, kdyz je vedro predjede me i trabant 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Prosinec 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2016 (upraveno) Pomalu jsem se pustil do predelani podsviveni interieru Upraveno Prosinec 22, 2016 uživatelem RedDevilCZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Prosinec 22, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2016 Pěkný to máš! taky uvažuju nad změnou na bílou, stávající zelaná je zlá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Prosinec 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2016 Diky, me se ta zelena tak spatna na dvojce nezda, asi taky zalezi na barve auta, ja chci nechat zeleno bilou kombinaci, rucicky zeleny cisleniky bily 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Prosinec 22, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2016 Nemáš zač. No u před FL to jde, ale já mam FL a tam jsou bílé budíky a zbytek auta v zelený a kdo tuhle kombinaci vymyslel, tak musel být nalitej, jinak si to nedokážu vysvětlit :D mam v plánu ručičky červený, zbytek auta bílá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Prosinec 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2016 Nemáš zač. No u před FL to jde, ale já mam FL a tam jsou bílé budíky a zbytek auta v zelený a kdo tuhle kombinaci vymyslel, tak musel být nalitej, jinak si to nedokážu vysvětlit :D mam v plánu ručičky červený, zbytek auta bílá.Jo to davaji hodne. Taky to vypada dobre ale ja chtel styl kterej az tolik lidi nema Odesláno z mého VFD 900 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Prosinec 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2016 Tak to ceho jsem se nejvic bal jsem snad zmaknul. Jeste diagnostikou srovnam rucicky a dodelam ovladace ve dverich a bude to :-). Pristrojovku i volant uz mam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Prosinec 23, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2016 Vypadá to moc dobře, ty zelený ručičky mají něco do sebe ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Prosinec 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2016 Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Leden 26, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2017 Poridil jsem ovladace oken a zrcatek s chromem a podsviceni taky udelal bily 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Květen 11, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2017 (upraveno) Tak jsem na aute udelal par uprav. Koupil jsem jiny kola, nechal je zrenovovat, bohuzel s vyslednkem nejsem moc spokojeny. Koupil jsem radio s dotyk lcd a naistaloval climatronic z po face verze. A jsem objednany na tonovani skel, na to se docela tesim, myslim ze ji to bude sluset. Upraveno Květen 11, 2017 uživatelem RedDevilCZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Září 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2017 Tak jsem si zase hral s podsvicenim interiertu. Od po face klimy jsem zatim upustil, nejak me to zlobilo. https://youtu.be/ywc-RgBWMUU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beny94 Odesláno Září 10, 2017 Sdílet Odesláno Září 10, 2017 Máš to pěkný jak jsi udělal to podsvícení ve dveřích prosimtě ? ☺ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.