Přejít na obsah

Vibrace do volantu

Freakox

Doporučené příspěvky

Nejdřív bych vás chtěl pozdravit... Ahoj. Mám poněkud banální problém, ale začíná mě to čím dál víc vadit. Při jízdě klidně i po městě 50km/h + nebo i mimo město mi vibruje volant, jde to poznat na rovném asfaltu. V servise mi na vyvažovačce zjistili, že mi hází pneu, ale pneu už mám cca 7000km na kolech a vibrace začali teprve nedávno. Kola jsou vyvážené, teď jsem byl v servise a mám nový podvozek, tlumiče, uložení, dorazy, axiální táhla měla vůle, ale jsou teď nové, čepy ok, ložiska ok. Na podvozku by mělo být údajně vše ok, čím by to mohlo ještě být? Už mě to vážně štve. Děkuji za odpovědi.

Odkaz ke komentáři

Geometrii mám po výměně tlumiču v pořádku, je to ani ne týden co jsem si dal ten podovzek do pořádku (tlumiče, všechny vůle zkontrolovány, nikde nic, čepy silentbloky vše ok.) . Na převážení kol jsem byl cca měsíc nazpět, malinko byly nevyvážená 2 kola, ale jen pár gramů, disk neháže pneu házela na každém kole, ale ubezpečoval mě, že by se to nemělo projevovat vibracemi, říkal, že by to mělo být něco jiného, v návaznosti na to jsem dal do pucu celý ten podovzek ale mě to drncá jak kdyby byl bouchlý disk, na krásně rovném asfaltu. 18ky mám, ale disky jsou na 99% rovné, což mi na vyvažování potvrdil. Je možné že by to dělali ty pneu? jsou nové, koupené teď v dubnu, dot 2015 najeto tak 7000km.

Po koupi pneu jsem nic takového nepozoroval, začalo to nedávno.

Odkaz ke komentáři

Včera jsem byl v pneuservisu, kola znova vyvážovaná, ale nikde nic moc nechybělo, kola z předu šli dozadu a naopak. Po pravdě je to lepší, ale, že bych byl uplně spokojený se říct nedá, pořád to jemně vibruje a drncá :( řekli mi, že by to mohl být kloub poloosy, dá se nějak zjistit jestli je špatný? Jinak už nevím, to je nekonečný příběh, člověk aby měnil polovinu auta

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...