cosby Odesláno Srpen 30, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2016 Tak jsem si jej také pořídil.Vybírat jsem si moc nemohl,bral jsem ho jako ročního,ale s výbavou jsem spokojen a je dostačující. Přesně ani nevím,jak to škodovka dnes má,ale tohle je Style Plus,navíc ani panorama,el.tažné,sedačky všechny vyhřívané,přední elektrické,Alcantara,PDC předek+ zadek + autoparking podélný i příčný,vyhřívané sklo,tempomat,navi,xenony,el.páté dveře.Nevím a ani jsem nepátral,co je ve Style ve standardu,co bylo za příplatek.Ještě je doma i Passat B6 2015-je na prodej kdyby něco :-) :-),ale můžu srovnávat.Passat má tvrdší podvozek-což mě nevyhovovalo,jinak bych řekl že je ve všech směrech o něco malinko lepší-dílenské zpracování interiéru neberu jak se komu líbí nebo né,ale prostě v supíku občas něco vrzne,to v Passatu ani na nejhorších cestách nic.Motor lepší utlumen a i aerodynamicky se mi zdá malinko tišší.Ale není to nic závratného. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 30, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2016 Pekna kombinace barvy a panoramy:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Srpen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2016 jo jo.Je to nějaká bílá metla nebo perleť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 31, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2016 Krásný kočár Michale ! Ať dobře slouží ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Srpen 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2016 :-) dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 14, 2017 Sdílet Odesláno Leden 14, 2017 Tak jak to jezdí? Četl jsem na vedlejší fóru nějaké stížnosti na ostřikovače skla, setkal jsi se s tím? Přišel jsi na nějaké další mouchy teď po delší čase? Zvažujeme totiž výměnu SII za SIII. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 15, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2017 Na rovinu,nějaký extremní rozdíl mezi SII a SIII nevidím.Možná malinko odhlučnění a malinko je ten sedan měkčí oproti sedanu SII. Jinak pohoda,žádné problémy.Ostřikovače skla u mě zatím OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Leden 15, 2017 Sdílet Odesláno Leden 15, 2017 Je to ruzne a kazdy to ma jinak....ja vymenil superba II za III a dle me je to jine...sedacky lepsi,motor taky i kdyz nekdo rika ze to nejde....ostrikovace skla jsou horsi nez u Superba II ale daji se vymenit prave za ty co ma Superb II uz to nekdo resil....mam najeto 45 tisic a jedine co se menilo na zaruku bylo startovaci tlacitko.....takze za me velka spokojenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 15, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2017 No já měl SII 125 KW,teď mám 110 a nějaký velký rozdíl nepociťuji.Jezdím i docela krátké trasy a sere mě neustále regenerace. Jinak jo,ale příště to bude benzín 1,8 nebo 2,0 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 15, 2017 Sdílet Odesláno Leden 15, 2017 Chceme už právě jen benzín, patrně 2.0 TSI. Nechci jen, abych si celkově pohoršil, co do komfortu, jízdních vlastností a vychytávek. Měl by to být kombi, liftback bez twindoor už je naprd. Cosby neměl jsi náhodou i SII 3.6? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Leden 15, 2017 Sdílet Odesláno Leden 15, 2017 ja mel 125kw a ted 140 kw a spokojenost......za ty penize co to stalo je to parada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 15, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2017 Já měl více Supů II,tedy celkem 3 od 1,8TSi ,pak 3,6 a pak 2.0 TDi 125 KW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Leden 15, 2017 Sdílet Odesláno Leden 15, 2017 kamarad koupil dva dny zpatky superba II 3,6 a vcera jsme zkouseli jaky je rozdil....jeli jsme vedle sebe a do 200km/hod byl rozdil minimalni a od 200 km/hod uz me pomalu ujizdel ale cekal jsem ze to bude vetsi rozdil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 15, 2017 Sdílet Odesláno Leden 15, 2017 tyhle pohádky povídej špačkovi na střeše. tak má asi už zakarbovanej motor, nebo nějak rozbitou 3.6 či jezdí na N91... a ještě další otázka jestli máš v tvém dehetu haldex. zrovna 140kw je strašně líná a udušená. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Leden 16, 2017 Sdílet Odesláno Leden 16, 2017 Přecti si co jsem napsal....bylo to mysleno tak,ze jsem si myslel ze kdyz je mezi auty rozdil 70 koni ze to pujde videt hodne...az bude sucha silnic schvalne natocim video jaky je rozdil..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 16, 2017 Sdílet Odesláno Leden 16, 2017 Akorat jestli si cetl me, tak uz ta olitana 3.6 nemusi mit ani plny vykon...... protoze to tak byva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.