Happy_Alien Odesláno Srpen 31, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2016 (upraveno) Mám dotaz, jestli někdo poradí (ptal jsem se i mechanika, ale neví s určitostí). Při nastartovaném autě na neutrál, když sešlápnu pedál, tak je slyšet takové šramocení (když je pedál někde v horní poloze - zvuk chrastění/vrzání, jako pérka, nebo klíče) - stejně tak, když se pedál vrací do polohy nahoru. Při nenastartovaném autě, nebo během jízdy apod. nic slyšet není. Všiml jsem si toho při parkování s otevřeným okýnkem. Při jízdě, řazení, ani nikde jinde zatím bez problémů. Nejčastěji mi bylo řečeno, že asi spojkové ložisko, ale s tím že většinou bývá KO i něco dalšího a mám to zatím sledovat, jestli se objeví další problémy, jako řazení apod. O2 2008, 77 kW, BXE, najeto cca 115 tis. Upraveno Srpen 31, 2016 uživatelem Happy_Alien 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Happy_Alien Odesláno Září 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2016 Setrvačník. Díky. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadZa Odesláno Říjen 12, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2016 již jsem také řešil kolem 95tis najeto, spojkové ložisko + setrvačník měly vůle a tak se ozýval popisovaný zvuk...po výměně ticho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Říjen 12, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2016 Většinou to dělá dvouhmota. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milis258 Odesláno Říjen 16, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2016 taky mi bylo řečeno spojkové ložisko, ale už to chvíli dělá a nezhoršuje se to zatím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PedroO2 Odesláno Říjen 20, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2016 jestli je to tohle chrastění je to tutově dvouhmota, před měsícem jsem měnil :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.