lifty Odesláno Srpen 9, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2017 Noo, beru ještě ženu na dovolenku, lak je ještě čerstvej, takže ho nechám vyzrát ať v tom nejsou vystřílený mouchy. ale tak za 14 dní cca to všechno začne, ať je do žamberku hotovo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lifty Odesláno Srpen 10, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2017 Neuměl by někdo poradit? http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=35573&hl= 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lifty Odesláno Srpen 24, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2017 Tlumiče mě nasraly, tak jsem jim dal co proto :loool: :loool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Srpen 24, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2017 Chytaly o kloub,či co? Pošlo to něco níž? O kolik? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 24, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2017 To je prase ?ale zas snizeni o neco ze? Jen ti pak aso nevyslo oko na sroub co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lifty Odesláno Srpen 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2017 pissi: nechytaly, ale prostě jsem byl už na konci závitu a chtěl jsem ještě níž, lehlo to o to co jsem uříznul cca 1,5-2cm. košín: jj snížilo se to, tam žádný oko není :) je tam jen taková drážka aby ses trefil do těhlice, ale oko tam není Jinak skládám, předek už mám tak nějak složenej, ale zase jsem zjistil, že nepasuje konektor na mlhovky, protože RS mlhovky mají jinej, takže zatím bez mlhovek než to koupím, dneska dojedu pro nalakovaný držáky senzorů a udělám i zadek + přes víkend chci leštit, tak uvidíme jak to dopadne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lifty Odesláno Srpen 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2017 O víkendu byla přoběhla dekontaminace laku, trochu leštění a zavoskování + nasazení zadního nárazníku :) A ještě došly papučky :) Finální fotku si ale ještě schovávám až budou nalepený boční lišty a navařený RS koncovky :) Jinak pár fotek jak vypadá IronOut na 9 let neošetřeném autě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lifty Odesláno Srpen 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2017 Odstraňování lepidla a oboustranky z lišt na dveřích bylo pekelný, ale pak lupino dal tip na gumovej kotouč na vrtačku bez poškození laku a šlo to jak po másle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lifty Odesláno Srpen 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2017 Tak dáme jednu ochutnávku z víkendu před dekontaminací, leštěním a voskováním, ze předu ještě se starou SPZ a ještě s hnusným černým rámečkem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Srpen 30, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2017 maska je tvarově hezká, ale jak dole u nárazníku nesedí, to bych nesnesl, ale je to můj názor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Srpen 30, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2017 Face maska s RS naraznikem vypadá dobře :Palec: ta spodní hrana bije do očí jen při určitém úhlu pohledu což se dá přežít :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lifty Odesláno Září 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2017 Díky všem za super sraz a organizaci. Budeme se těšit zase na další rok :) Jedna malá fotka jak to vypadalo před rokem a jak letos :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyno1p1 Odesláno Září 5, 2017 Sdílet Odesláno Září 5, 2017 pekna zmena :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 5, 2017 Sdílet Odesláno Září 5, 2017 jo změna jak cyp, kola jsou těžký luxus, na živo ještě víc jak z fotek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lifty Odesláno Září 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2017 Díkec, koukal jsem jak jsem chodil okolo, chtěl jsem se stavit mrknout na ten subáč v kufru a nějak to nevyšlo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 5, 2017 Sdílet Odesláno Září 5, 2017 já jsem tež vždycky šel okolo a kecal jsem akorát tak s Lupinem :D tak příští rok to musíme napravit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lifty Odesláno Září 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2017 Však chvilku jsme spolu mluvili a to já na tebe řval co to tady stojí za černou plečku :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 6, 2017 Sdílet Odesláno Září 6, 2017 to muselo být někdy v pátek po jegrech atd, takže víš jak :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lifty Odesláno Duben 18, 2018 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2018 Dlouho jsem nic nedával, není zatím extra nic nového, možná půjdou kola do světa a přijdou jiná, budou nějaké ty opravy laku, kdyby jste někdo věděl o bílých zadních dvěřích (za spolujezdcem), tak bych je vzal (moje byly opravované a už kvetou). Dneska jsem přivezl sedačky, po kterých jsem delší dobu pokukoval a objevily se za pár kaček. Výhřev bagy a řidič i spolujezdec elektrické, řidič s pamětí. Nemá někdo zkušenost s doděláváním elektroovládání a paměti? Je ta paměť už součástí sedaček, nebo je potřeba nějaká jiná komfortka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
richard.grym Odesláno Duben 18, 2018 Sdílet Odesláno Duben 18, 2018 Moc hezká! Ty kola zvedly autu image na jiný level. Bude někde k vidění na nějakém srazu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lifty Odesláno Duben 19, 2018 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2018 Díky, kola možná budou jiná, ještě se uvidí pro letošek :) Každopádně bych rád zase Octaviasraz, možná škodahome. Uvidíme, je teďka nějak hodně práce i proto je teď spíš využívaná jako víc jako dělník, což už mi začíná dost vadit, takže ji chci zase trochu poladit a bude asi holka garážová a na to courání po melouchách si koupím nějakýho dělníka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
richard.grym Odesláno Duben 19, 2018 Sdílet Odesláno Duben 19, 2018 Jo, škodahome nebo Octavia sraz bych nerad prošvihl. Jinak je to pořád věc která má sloužit. Ale nadruhou stranu nějaký pojízdný dělník se hodí vždy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lifty Odesláno Květen 10, 2018 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2018 https://auto.bazos.cz/inzerat/88750111/Sedacky-naraznik-predni-a-zadnimlhovkyvolant-MF-Octavia-2.php Kdyby někdo něco potřeboval, tak se ozvěte určitě se nějak domluvíme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lifty Odesláno Březen 27, 2019 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2019 Dlouho jsem tu nic nedával, ono taky ani nebylo moc co s autem se do podzimu jezdilo nebyl na něj skoro čas. Od podzimu stojí v garáži. Jediný co se stalo je, že teď stojí na kozách bez kol a podvozku což se prodalo. Naštěstí už jsou v garáží kola a gumy nové a podvozek dneska přišel z němec. Mám málo času, ale chci ošetřit spodek, zadní nápravu dát do Strong Flexu, potřebuju nově nastříkat prahy, vyměnit olej, nějaký čidla co odešly na motoru, čidlo xenonů atd atd. V plánu je ještě zkosený nový volant, řadičku už mám + dokoupit kožené tapce :-D + jedna fotka jak se mnou jezdí pesan v autě :-) Plánů hodně, času málo, ale zatím na to nespěchám :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 27, 2019 Sdílet Odesláno Březen 27, 2019 no pěkně :) to FK tě pustí brutálně dolů, vzadu na max vysoko a budeš mít gumu v lemu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.