horacho1 Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 Máte někdo u Octavia 3 (jen Liftback) na C-sloupku dvě v odlesku viditelně promáčklé místa (v průměru cca 3-5cm) - v místě, kde je připevněna vzpěra víka kufru. Snažil jsem se to vyfotit, ale nepodařilo se.Jelikož jsem to náhodně viděl už u dalších dvou vozů, tak jsem se s tím zajel do servisu, zda to není nějaká výrobní vada. Tam jsem ale nepochodil s tím, že s tím ještě nikdo nepřišel. Prý pokud to chci reklamovat, tak mám doložit VIN kódy dalších vozů, aby se tím Škodovka zabývala. Vůz vyroben 8/2014.Možná je to jen nějaká náhoda, ale třeba to máte někdo také.... Díky za případné info 0 Quote Link to comment
Honza9007 Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 Myslíš nějak takhle? ;) 0 Quote Link to comment
horacho1 Posted September 7, 2016 Author Share Posted September 7, 2016 Myslíš nějak takhle? ;) promáčklý zadní pravý sloupek.png Víceméně tak nějak - já tam mám dvě menší promáčkliny a pokud dobře vidím u tebe je to spíš jeden větší. Ale místo je snad přesné. A také nevíš od čeho by to mohlo být? 0 Quote Link to comment
Honza H Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 Nedávno jsem si toho všiml. Mám to úplně stejné. 0 Quote Link to comment
tom75 Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 Zeptám se blbě, není tam zrovna uložení tlumiče na 5té dveře?? Toto jinak na reklamaci je! 0 Quote Link to comment
Tipmajstr Posted September 9, 2024 Share Posted September 9, 2024 Ahoj mám to na úplně to samé r v. 2019, jak jste dopadli s reklamací? 0 Quote Link to comment
Tipmajstr Posted September 11, 2024 Share Posted September 11, 2024 Ahoj jen se zeptám, jak jste problém vyřešili? 0 Quote Link to comment
Recommended Posts