LukePerez Odesláno Září 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2016 Docelá násilnej návrh k uhlazenosti auta (nemyslím teď brazzers) :) Účelem je eliminovat to celo stříbrný auto :-))) Jinak co se týče snížení tak je v plánu vzduch od 3P airliftu ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukePerez Odesláno Září 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2016 hezkej plán! Díky :-))) Už aby bylo jaro :-D Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Září 23, 2016 Sdílet Odesláno Září 23, 2016 Sice to není tvoje auto ale snažil jsem se mu přiblížit :D a na rychlo ti zkusil udělat návrh :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukePerez Odesláno Září 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2016 Sice to není tvoje auto ale snažil jsem se mu přiblížit :D a na rychlo ti zkusil udělat návrh :) Hej tvle to neni špatný :-D Zkus ještě další :-DDDD Mě zatím nic lepšího nenapadlo než je to co jsem sem dával :-D Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Září 24, 2016 Sdílet Odesláno Září 24, 2016 Tak mi pošli fotku auta do zprávy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Říjen 1, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2016 ale ale ale kohopak jsme to tady nasel ? :D neni ti trapny porad nekde ukazovat to auto :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukePerez Odesláno Říjen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2016 ale ale ale kohopak jsme to tady nasel ? :D neni ti trapny porad nekde ukazovat to auto :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Tak na klubu ho neviděli :D Je to už trapný, taky s tim končím už :D Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Říjen 3, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 Kde si ukrad ty luxusní sedačky? :O Schánim něco s bočním vedením :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukePerez Odesláno Říjen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2016 Kde si ukrad ty luxusní sedačky? :O Schánim něco s bočním vedením :P Hele jsou ze IV Golfa ;) Recaro Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukePerez Odesláno Listopad 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2016 Názory? :D Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 13, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2016 1 a 5 :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Listopad 14, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2016 Ja bych byl pro 1 nebo 3 ale bez toho cisla ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Listopad 14, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2016 Mě se teda neskutečně děsně moc nelíbí, jak ty kola lezou pod blatník, ale to je teď taková móda tahat břicho po asfaltu a když to dělá radost majiteli, tak proč ne. :-) Pokud bych měl hodnotit polep tak za mě určitě varianta číslo 1, případně tedy číslo 5, ale 1 je nejhezčí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Listopad 15, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2016 Preco sa dava cislo 86? :D aspon vacsinou vidim take cislo :D a posledne mi najviac lahodi oku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 16, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2016 Za mě ani jedno, líbí se mi víc čistý a hladký styl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Listopad 17, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2016 Hej on je tu taky zde velkej Luky :D vítej na forku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukePerez Odesláno Prosinec 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2016 Zdravím po delší odmlce. Ve finále mam už připravený úplně jiný polep ale ten si nechám pro sebe protože se ještě neví zda ho tam budu dávat ci ne. Jinak zitra odvážím auto na stk a posléze na stavbu vzduchu. Auto bude cca koncem ledna hotové doma kde se budou posléze dodělávat zbytky aby auto bylo připraveno na jaro :) Sent from my iPhone using Tapatalk Hej on je tu taky zde velkej Luky :D vítej na forku :) Jasny Čus viď :D Sent from my iPhone using Tapatalk Za mě ani jedno, líbí se mi víc čistý a hladký styl. Což o to, ja bych to taky tak nechal. Ale mam tak blbou barvu, až tradiční že to auto je nezajímavý a na celolak ted nemám z důvodu stavby vzduchu. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukePerez Odesláno Prosinec 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2016 Preco sa dava cislo 86? :D aspon vacsinou vidim take cislo :D a posledne mi najviac lahodi oku Je to koncové číslo roku narození :D asi jsme všichni už starý nebo nevim :D Sent from my iPhone using Tapatalk Mě se teda neskutečně děsně moc nelíbí, jak ty kola lezou pod blatník, ale to je teď taková móda tahat břicho po asfaltu a když to dělá radost majiteli, tak proč ne. :-) Pokud bych měl hodnotit polep tak za mě určitě varianta číslo 1, případně tedy číslo 5, ale 1 je nejhezčí. Tak každý si auto dělá po svém a nebo ho využívá na jiny věci :) Ja s tim mam v plánu jezdit už jen víkendově a sem tam občas srazy ;) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Prosinec 15, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2016 Víš kdybych se choval jako někteří tady, tak ti napíšu, že je to auto zprasený a že je to hnus a ještě bych pěkně přidal fotku svoji octavky s dodatkem, že takhle podle mě vypadá hezký auto... Nebo nějakej podobnej nesmysl bych tu mohl vyplodit, ale to rozhodně není můj styl. Líbí se mi, že kladeš u auta důraz na detaily a "čistotu". Extrémně snížený auta se mi nelíbí a nikdy líbit nebudou, ale rozhodně dokážu ocenit smysl pro detail a ten ty očividně máš. Pokud se auto líbí tobě, a hádám, že i spoustě dalších, kteří takovému stylu holdují, tak potom není co řešit a tak to má být. Auto děláš pro radost sobě, ne mě. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukePerez Odesláno Prosinec 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2016 Víš kdybych se choval jako někteří tady, tak ti napíšu, že je to auto zprasený a že je to hnus a ještě bych pěkně přidal fotku svoji octavky s dodatkem, že takhle podle mě vypadá hezký auto... Nebo nějakej podobnej nesmysl bych tu mohl vyplodit, ale to rozhodně není můj styl. Líbí se mi, že kladeš u auta důraz na detaily a "čistotu". Extrémně snížený auta se mi nelíbí a nikdy líbit nebudou, ale rozhodně dokážu ocenit smysl pro detail a ten ty očividně máš. Pokud se auto líbí tobě, a hádám, že i spoustě dalších, kteří takovému stylu holdují, tak potom není co řešit a tak to má být. Auto děláš pro radost sobě, ne mě. ;-) Přesně jak říkáš ;) Tak ostatní si mysli že jsou něco vic nebo ja nevim ale možná jsou větší tak akorát idioti a namyšlenci :D Ja osobně se nikomu do auta neseru protože je mi to u zadku co tam kdo ma... Pokud někdo poukazuje na to že on to má hezčí a jedná namyšleným chováním tak takový je lepší ignorovat protože ne každému se to bude líbit :) Mě se taky sériový auta nelíbí, a jezdí s tim každy. Tak smyslem je se trosku odlišit ;) A tyhle rádoby frajírky ani nebrat vážně :D Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukePerez Odesláno Prosinec 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2016 Tak nám to pomalinku začíná :) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Prosinec 18, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2016 Hezky pekne ;) na kolik te ten air nakonec vyjde??? A snizeny to budes mit podle fot co jsi mel navrhy na polep nebo to bude trochu jinak??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukePerez Odesláno Prosinec 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2016 Hezky pekne ;) na kolik te ten air nakonec vyjde??? A snizeny to budes mit podle fot co jsi mel navrhy na polep nebo to bude trochu jinak??? Vyjde na dost :D Snížený by to mělo být úplně na max co to půjde ;) Tak uvidíme jak to půjde a jak to dopadne :) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Prosinec 19, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2016 :o slintáám :prcprc:možme vedieť aj nejaké špecifikácie podvozku a komponentý ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukePerez Odesláno Prosinec 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2016 :o slintáám :prcprc: možme vedieť aj nejaké špecifikácie podvozku a komponentý ? :D Podvozek je TA a bude se měnit spoustu věci od brzd po horní uložení :) ;) Jinak komponenty jsou individuální, záleží co ten člověk tam chce :) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Prosinec 19, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2016 Ja som bol zvedavý čo tam chceš ty :D ja ešte v tom nemám prehlad :) ale tak už mám unibaly horné a isto to chcem na Ap postaviť raz.. raz :unsure: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukePerez Odesláno Prosinec 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2016 Ja som bol zvedavý čo tam chceš ty :D ja ešte v tom nemám prehlad :) ale tak už mám unibaly horné a isto to chcem na Ap postaviť raz.. raz :unsure: Bude tam vzduch od 3P ;) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Prosinec 20, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2016 Bude to mať úroveň (y) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukePerez Odesláno Prosinec 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2016 Bude to mať úroveň (y) To ještě asi ne ale budu o krok blíže :) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.