davidSVK Posted September 11, 2016 Share Posted September 11, 2016 zdravim, mam o2 1.9 tdi bxe mam taky problem ze mi vypina turbo, diagnostika hlasi chybu p0234 Regulace tlaku přeplňování - nad hranicí regulace a hadze ma do nudzaku potom vypnem motor nastartujem a idem dalej ako nahle sa dostanem na 140 bum konec, co sa tyka turba tak je v poriadku, problem musi byt niekde inde, co som poccul tak to moze byt aj ten magneticky ventil, a ked vypnem motor tak ten magneticky ventil vibruje rezonuje a vydava divne zvuky. Stretol sa s tym niekto, popripade mi poradte ako dalej. dakujem 0 Quote Link to comment
SEMI14 Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 mam taky isty motor O2 1.9 TDI BXE hadzalo mi auto do nudzoveho režimu problem bol v podtlakovej regulacii, zanesene lopatky v turbe, vybrať turbo vyčistiť a všetko bude okey. 0 Quote Link to comment
davidSVK Posted November 9, 2016 Author Share Posted November 9, 2016 mam taky isty motor O2 1.9 TDI BXE hadzalo mi auto do nudzoveho režimu problem bol v podtlakovej regulacii, zanesene lopatky v turbe, vybrať turbo vyčistiť a všetko bude okey. vymenil som magneticky ventil a už to ide paradne už to má ťah nehadže do nudzaku 0 Quote Link to comment
SEMI14 Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 moje turbo trebalo vyčistiť a vymeniť podtlakovu regulaciu + novu podtlakovu hadičku teraz je to OK auto ide ako ma 0 Quote Link to comment
Peter21 Posted April 28 Share Posted April 28 Zdravim mám rovnaký problém s Octaviou 2 pri prudkom pridaní na diaľnici zatriaslo autom a stratila výkon žiadny núdzový režim žiadna kontrolka len stratený výkon turbo bolo menené za repasované cca pred rokom 0 Quote Link to comment
Recommended Posts