Ropik Odesláno Září 22, 2016 Sdílet Odesláno Září 22, 2016 (upraveno) Ahoj, koupil jsem do rodiny druhé auto OII Scout 2.0 BMM. A zarazilo mě, jak se chová palivoměr. Když natankuju plnou nádrž, tak ručička palivoměru zůstane viset před poslední čárkou(viz foto). Taky když člověk jede občas ručička klesne o 1-2 čárky níž a po chvíli se vrátí zpět. Když nastartuju a je v nádrži už jen rezerva, stane se, že ručička leží na dně a je to tak třeba 10km než se zvedne. Dojezd to taky ukazuje podobně, když je ručička na dně, je na dojezdu 0. Ale po chvilce se objeví 10, 20, 30 km a stoupa. Na mojí druhé OII 2008 FL 1.9 PD mi to nedělá. Nevíte co s tím? Díky za rady. Upraveno Září 22, 2016 uživatelem Ropik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 22, 2016 Sdílet Odesláno Září 22, 2016 Přesně ten samej problém řešim už nějakej ten den. S tím navíc, že když zastavím byť na minutu, a mám v nádrži míň jak polovinu, začne palivoměr lítat jak zběsilej od půlky do nuly a zpět a na maxíku se objeví hláška natankujte palivo. Hláška na maxíku "zamrzne", nejde nikam přepnout a zůstává svítit i po vypnutí klíčku a někdy zhasne až po několika hodinách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
robert75 Odesláno Říjen 3, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 Zdravim panove scout 2008 a mam stejnej problem jako kolega se scoutem.Hledam vsude na netu a nic! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 4, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=56jn25YEbBA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mischo77 Odesláno Říjen 19, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2016 Mam tiez scouta 05/2008 a to iste... ked je plna tak plnu neukaze uplne. Iba obcas Ked mam na dne a dojazd 0km tak sa podari natankovat tak 55l namiesto 60 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 27, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2016 (upraveno) Cca před dvěma lety jsem začal experimentovat v LED diodama v osvětlění auta a od té doby dělalo problémy. Teď jsem vrátil všude klasiky a dalo to celkem pokoj. Palivoměr ukazoval až skoro do nuly uplně normálně a to jsem několikrát stál dost dlouho v koloně. Před tím nemyslytelné, červená na křižovatce cca půlminuta stání a ručička palivoměru dělala jak pošuk nahoru dolu. Upraveno Říjen 27, 2016 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 28, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2016 (upraveno) jj LED dokážou pěkně zblbnout elektroniku.... add nádrž 4x4 u předFL téměř žádná 4x4 neukáže plnou nádrž, u FL je jinak řešený palivoměr, 1drát navíc a tím přesnější údaj velikost nádrže 60l..... i pokud nádrž celou vylejete, vysušíte, tak nelze plné množství natankovat, je to dáno konstrukcí - rozdělení kardanem na 2 sekce je to i důvod proč se 4x4 nemohou účastnit economy run ood škodovky Upraveno Říjen 28, 2016 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 28, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2016 To mi něco klluk mechanil říkal že u 4x4 jsou dvě čerpadla a porovnávají se snad údaje z obou a podle toho co ŘJ vyhodnotí pošle na palubku. ad LEDky: vyměnit je zpět za klasický žárovky, už mi radil známej ze škodovky chvilku poté co to začalo zlobit, ale já nechtěl ani slyšet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ropik Odesláno Prosinec 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2016 (upraveno) Ahoj, tak ať jsem se ptal kde jsem se ptal, nikdo mi nebyl schopný poradit co s tím - prostě jako by to byla známá neodstranitelná vada scouta... Dost mě to trápí hlavně na dlouhých cestách do Alp :blink: Pokud vím dobře, tak nikde v autě nemám vyměněné žárovky za LED, všude originál žárovky. Upraveno Prosinec 6, 2016 uživatelem Ropik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.