BrcixX Odesláno Říjen 3, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 Dobrý den, předem se omlouvám pokud tu toto téma někde je, nicméně nepodařilo se mi ho vyhledat. Předevčírem jsem si koupil Octavii 3 v autobazaru, ve výbavě Elegance, která obsahuje i velký palubní počítač (Columbus). Problém je, že neobsahuje navigační jednotku, nebo jak to nazvat. Prodejce mi řekl, že auto nemá ani přípravu na navigaci. Má otázka teda zní zda je možné jí tam doinstalovat, či dokoupit. Prosím pište mi zda je to možné, případně v jakých servisech a v jaké cenové relaci se to pohybuje. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Říjen 4, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2016 trošku jsou popletené názvy... pokud má auto Columbus, tak se jedná o navigaci. Nejlepší je nahodit fotku interiéru, podle displeje uprostřed palubní desky se dá určit zabudovaný infotainment. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BrcixX Odesláno Říjen 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2016 Aha, já myslel že pokud se jedná o větší displej, tak je to Columbus a menší je Amundsen... nevadí, přikládam fotku interiéru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Říjen 4, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2016 Toto je Bolero a navigaci v sobě nemá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.