MarekOctavia91 Odesláno Říjen 10, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2016 Zdravím. Potřebuji prosím poradit. Netáhne mi okta občas jeden normálně ale z větší části netáhne a je to líné, přitom turbo je slyšet. Kluk od kterého jsem to kupoval mi tvrdil že tam je váha vzduchu z jiného modelu. Je to možné?? Nějaké rady? Děkuji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekOctavia91 Odesláno Říjen 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2016 Spotřeba je 5,0 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Listopad 7, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2016 Udelej log za jizdy, tam uvidis realne a pozadovane hodnoty. Urcite nekoho z diagnostikou mas v okoli. Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dany01 Odesláno Prosinec 25, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2016 Urob diagnostiku. Ešte len mechanik zapojil diagnostiku a vedel čo je problém.Mne to robila váha vzduchu, auto išlo ako SDI. Je to prvý članok v reťazci a dávala zle údaje.po výmene Ale skontroval aj aktívne členy, aj keď už ako som ju vymenil auto išlo ako predtým. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.